Slovenija
78 ogledov

Ste nas kaj pogrešali?

Žural24 štart
1/15
Anže Petkovšek
Zurnal24.si je nazaj – berite nas!

Del zaposlenih na Žurnalu z današnji dnem znova vzpostavlja nekoč najbolj priljubljeni časopisni portal žurnal24.si

Sedemnajst nekdanjih zaposlenih, ki bi nas sicer avgusta čakala prijava na zavod za zaposlovanje, je brez pomoči države ustanovilo družbo Feniks media. Vanjo kot ustanovni kapital vlagamo del odpravnin, licenčna pogodba s Styrio pa podjetju omogoča uporabo blagovne znamke in spletne strani, na kateri so od danes spet sveže novice.

Naše zaveze

Naše zaveze ostajajo relevantne zgodbe, dosledno upoštevanje novinarskih standardov, poštenje in spoštovanje do bralcev.

Poleg zanimivih zgodb pripravljamo spremembo zunanje podobe portala, da bo ta še preglednejši. Naredili bomo vse, da bo žurnal24.si najboljši novičarski portal in mobilna aplikacija žurnal24.si najboljša v državi. Za to jamčimo s svojim denarjem in s svojimi službami.

Spletna stran zurnal24.si se je nehala osveževati 7. maja letos, ko se je avstrijska Styria, ki je bila edina lastnica podjetja Žurnal media zaradi dolgoletne izgube odločila za likvidacijo podjetja.

 

Komentarjev 26
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:48 17.julij 2014.

    Upal sem da boste nazaj in upam da vam uspe. Ste ena redkih strani kjer imam namenoma izklopljen ad-blocker, da vas podprem. Velikokrat sem tudi ko ste že odnehali hodil sem se prepričat če boste morda kot feniks prišli nazaj. ...prikaži več To se je zgodilo ravno ko sem že nekako obupal nad tem da se boste vrnili. Res je da vas čaka težka pot ampak z strokovnostjo, načelnostjo, moralo, etiko, nepristranskostjo in kapitalsko neodvisnostjo boste še kako dobrodošli v Sloveniji. Sicer tiskane izdaje ni ampak nič zato. Sam sem namreč tako ali tako večino časa bral vas na internetu pa še hitrejše so novice na internetu. Vso srečo in predanost vam želim. Vem da ni lahko ampak pravjo da je sreča na strani drznih. :)

  • dezurni 15:28 11.julij 2014.

    Pozdravljeni! Drži, da so za zdaj vpisani le trije lastniki. Vendar pa smo se za tak korak odločili, ker smo tako lažje speljali vse postopke ob ustanavljanju podjetja. V zelo kratkem času bodo v lastništvo vstopili tudi drugi.

  • Evropski Slovenec 11:56 11.julij 2014.

    hja, oglasi so pa le vir dohodka. Mene ne motijo pojavna okna. Še kakšnega kliknem za vsak slučaj. :)Srečno Žurnal24. :)