Stevanović se želi sestati s poslanci DeSUS

Foto: Anže Petkovšek Protest proti PCT
Foto: Anže Petkovšek Protest proti PCT
Prošnjo za sestanek so prejeli le poslanci DeSUS.
Oglej si celoten članek

Zoran Stevanović, predsednik stranke Resni.ca in organizator množičnih protestov, je na poslansko skupino DeSUS naslovil prošnjo za sestanek. "V sami prošnji ni navedene vsebine, ki bi bila razlog za srečanje," pojasnjuje Dejan Cesar, svetovalec za stike z javnostjo pri poslanski skupini DeSUS. Terminu in lokaciji bi se prilagodil, je v prošnji za sestanek še zapisal Stevanović. 

Vabilo prejeli le poslanci DeSUS

Poslanci DeSUSa Stevanoviću še niso odgovorili, jih pa preseneča, da je za srečanje zaprosil samo njihovo poslansko skupino. "Logično bi bilo, da za sestanek zaprosi vse poslanske skupine," pravi Cesar. Zorana Stevanovića je pred tednom dni sprejel predsednik države Borut Pahor, Stevanović je srečanje ocenil za neuspešno in napovedal nadaljevanje protestov. 

Slovenija Pahor Stevanoviću: "To ni res!"

Foto: : Matjaž Klemenc/UPRS Srečanje Pahor Stevanović

Stevanović: Poslanci DeSUSa so jeziček na tehtnici

Kot je za Delo povedal Stevanović, bi se s poslanci Desusa sestal zato, da jih pozove, naj odrečejo podporo vladi Janeza Janše in omogočijo predčasne volitve, saj so kot pravi Stevanović, oni jeziček na tehtnici. O tem, ali bodo Stevanovića sprejeli, bodo odločali poslanci sami. Jutri se bo sicer sestal izvršuilni odbor stranke, nato pa še svet stranke, ki jo vodi Ljubo Jasnič. 

Resni.ca in njen politični potencial

Stevanović bo, kot napoveduje, potrebne podpise za nastop na parlamentarnih volitvah zbiral na terenu. Ankete stranki Resni.ca kažejo majhen politični potencial. Analitik Andraž Zorko ocenjuje, da ima Stevanović možnosti, če bodo volitve predčasne, oziroma bo v času, ko bodo volitve, koronakriza še aktualna. 

Slovenija "Stevanovića ne gre podcenjevati"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 12:19 11. Oktober 2021.

    Ne, hvala. Nobeden od vse te skorumpirane politike(30 let), ne pride v poštev,za moj glas.

  • 12:09 11. Oktober 2021.

    temu tipu bi blo treba takoj odvzet slovensko državljanstvo in ga sterat ven iz države...jugoviči naj si grejo dol svoje …

  • 11:56 11. Oktober 2021.

    Mafijsko podzemlje je spoznalo, da so KULovci vsebinsko popolnoma prazni in da kot taki ne morejo zmagati na poštenih volitvah. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.