Strahotne posledice nesreče: En mrtev, dva poškodovana

Foto: PU Kranj Nesreča pri Medvodah Foto: PU Kranj Nesreča pri Medvodah Foto: PU Kranj Nesreča pri Medvodah Foto: PU Kranj Nesreča pri Medvodah Foto: PU Kranj Nesreča pri Medvodah Foto: PU Kranj Nesreča pri Medvodah
Policija v zvezi s prometno nesrečo v Medvodah pridobila podatek o vozilu.
Oglej si celoten članek

Potem ko je policija prosila za informacije glede petkove prometne nesreče v Medvodah, so na podlagi zbiranja obvestil in informacij občanov pridobili podatek o vozilu znamke VW Passat, ki bi lahko bilo udeleženo v nesreči, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Policisti sicer še intenzivno zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine nesreče.

Kdo bo popustil? Izvoz iz krožišča: voznik BMW umrl, passata pobegnil

Foto: PU Kranj Nesreča pri Medvodah

V petek nekaj pred 21. uro je v Medvodah pri krožišču prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. En voznik je na kraju nesreče umrl, dva udeleženca sta poškodovana, voznik osebnega vozila znamke VW Passat, zlate ali srebrne barve, s koprskimi registrskimi tablicami, pa je odpeljal naprej v smeri Kranja.

Novo o tragediji Novo glede tragedije pri Medvodah

O vozilu znamke VW Passat je policija pridobila podatek, voznika pa očitno še išče.

Foto: PU Kranj Nesreča pri Medvodah

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:54 14. Junij 2020.

    Od voznikov BMW-ja samo stran.To so šoferji,ki se jim zmeraj nekam mudi,deli dragi ko žafran. Avto kvarljiv... .Mislim,da bi morale …

  • 12:30 14. Junij 2020.

    Točno to naredijo. Vendar nekaj časa traja...

  • 08:19 14. Junij 2020.

    ma ne razumem kako ne morejo dobit voznika pasata,,pa naj gredo v register pogledat KP registracije vse zlate in sive …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.