Streljala, ljudem grozila in jih pretepala

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Policisti v Ljubljani priprli državljana Bosne in Hercegovine.
Oglej si celoten članek

Policisti so v soboto zvečer priprli 35- in 38-letna državljana BiH, ki sta v Kunaverjevi ulici v Ljubljani izstrelila nekaj nabojev, nato pa v lokalu na Celovški cesti gostom lokala grozila in jih pretepala.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave (PU), je operativno-komunikacijski center v soboto okoli 21. ure prejel anonimno obvestilo o streljanju na Kunaverjevi ulici v Ljubljani.

V okviru kriminalistične preiskave so ugotovili, da sta 35- in 38-letnik v gostinskem lokalu popivala, pri tem pa sta se med seboj sprla. Osumljenca sta lokal nato zapustila, ne da bi plačala zapitek. Za njima je stekel oškodovanec in ju pozval k plačilu, pri tem pa je 35-letni osumljenec oškodovancu zagrozil z orožjem. Osumljenca sta v nadaljevanju v bližini izstrelila nekaj nabojev, so navedli policisti.

Potem sta odšla še v gostinski lokal na Celovški cesti, "kjer sta se do gostov lokala vedla neprimerno, jih pretepala in jim grozila", so zapisali na PU Ljubljana. Policija je sicer v lokal prišla, ko sta ga osumljenca že zapustila. A so ju policisti izsledili v bližini naslova, kjer so jima odvzeli prostost.

Osumljenca so v ponedeljek s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki jima je odredil pripor, so še navedli na PU Ljubljana.

Novo Streljanje v Portorožu: Napadalec plačanec, ki je že v Srbiji?

Švica Streljanje. Dva mrtva v Zürichu

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:55 17. Maj 2018.

    Omenjena bosta obsojena zaradi kršenja javnega reda in miru ter opravila 3 mesečni Fitness program !

  • 22:16 16. Maj 2018.

    A SPECIJALCI SO MORALI PRITI.A ZA VAŠO VAS I BOLJE DA NISTA PRIŠLA ,KER BI SE CELA VAŠA VAS POSRALA …

  • 15:05 15. Maj 2018.

    Spije dva piva po petnajstih letih, pa misli da je boga za jajce primil, po tretjem focnu pa si hodi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.