Slovenija > Črna kronika
4906 ogledov

Streljala, ljudem grozila in jih pretepala

Policija in nova vozila Andrej Leban
Policisti v Ljubljani priprli državljana Bosne in Hercegovine.

Policisti so v soboto zvečer priprli 35- in 38-letna državljana BiH, ki sta v Kunaverjevi ulici v Ljubljani izstrelila nekaj nabojev, nato pa v lokalu na Celovški cesti gostom lokala grozila in jih pretepala.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave (PU), je operativno-komunikacijski center v soboto okoli 21. ure prejel anonimno obvestilo o streljanju na Kunaverjevi ulici v Ljubljani.

V okviru kriminalistične preiskave so ugotovili, da sta 35- in 38-letnik v gostinskem lokalu popivala, pri tem pa sta se med seboj sprla. Osumljenca sta lokal nato zapustila, ne da bi plačala zapitek. Za njima je stekel oškodovanec in ju pozval k plačilu, pri tem pa je 35-letni osumljenec oškodovancu zagrozil z orožjem. Osumljenca sta v nadaljevanju v bližini izstrelila nekaj nabojev, so navedli policisti.

Potem sta odšla še v gostinski lokal na Celovški cesti, "kjer sta se do gostov lokala vedla neprimerno, jih pretepala in jim grozila", so zapisali na PU Ljubljana. Policija je sicer v lokal prišla, ko sta ga osumljenca že zapustila. A so ju policisti izsledili v bližini naslova, kjer so jima odvzeli prostost.

Osumljenca so v ponedeljek s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki jima je odredil pripor, so še navedli na PU Ljubljana.

Novo Slovenija Streljanje v Portorožu: Napadalec plačanec, ki je že v Srbiji? Streljanje v Zürichu Švica Svet Streljanje. Dva mrtva v Zürichu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
 • Avatar Leon
  Leon 15:55 17.maj 2018.

  Omenjena bosta obsojena zaradi kršenja javnega reda in miru ter opravila 3 mesečni Fitness program !

 • omer77 22:16 16.maj 2018.

  A SPECIJALCI SO MORALI PRITI.A ZA VAŠO VAS I BOLJE DA NISTA PRIŠLA ,KER BI SE CELA VAŠA VAS POSRALA SAJ BI MISLILI ,DA SO V FILMU.GOVORILI PA BI O TEM ŠE LETA I LETA.LAHKO PA BI VAM ENO BORBENO ...prikaži več ZAPELI.UNO SELJAČKO VAŠO TAPRAVO.OJ MOJA OJ MOJA.

 • chicar 15:05 15.maj 2018.

  Spije dva piva po petnajstih letih, pa misli da je boga za jajce primil, po tretjem focnu pa si hodi kavbojke sušit na ženski wc - muca bosanska.