Ta teden vročina, prihodnji preobrat

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tudi torek bo večinoma sončen in vroč, temperature se bodo povzpele do 30 stopinj Celzija. Koliko časa bo zdržala vročina? Kaže na kaj dežja?
Oglej si celoten članek

"V torek bodo proti večeru predvsem v gorskem svetu nastale posamezne nevihte. Pihal bo šibak jugozahodnik. Jutranje temperature bodo od 10 do 15, dnevne od 25 do 30 stopinj Celzija," napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Tudi v sredo bo sončno, sredi dneva in popoldne pa predvsem v severni polovici Slovenije spremenljivo oblačno, nastale bodo krajevne plohe in nevihte. V četrtek in petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo plohe in nevihte, ki bodo manj verjetne ob morju.

Od petka do prihodnje srede 

"Nad nami bodo prevladovali vetrovi zahodnih smeri, pritekal bo topel in razmeroma vlažen zrak. Ozračje bo nestabilno," za obdobje od petka do srede napovedujejo na Arsu.

Vreme bo, dodajajo, spremenljivo, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Do nedelje bodo najvišje dnevne temperature od 25 in 30 stopinj Celzija, od ponedeljka do srede pa od 20 do 25 stopinj.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.