Slovenija
63 ogledov

Ta teden vročina, prihodnji preobrat

Termometer Profimedias
Tudi torek bo večinoma sončen in vroč, temperature se bodo povzpele do 30 stopinj Celzija. Koliko časa bo zdržala vročina? Kaže na kaj dežja?

"V torek bodo proti večeru predvsem v gorskem svetu nastale posamezne nevihte. Pihal bo šibak jugozahodnik. Jutranje temperature bodo od 10 do 15, dnevne od 25 do 30 stopinj Celzija," napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Tudi v sredo bo sončno, sredi dneva in popoldne pa predvsem v severni polovici Slovenije spremenljivo oblačno, nastale bodo krajevne plohe in nevihte. V četrtek in petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo plohe in nevihte, ki bodo manj verjetne ob morju.

Od petka do prihodnje srede 

"Nad nami bodo prevladovali vetrovi zahodnih smeri, pritekal bo topel in razmeroma vlažen zrak. Ozračje bo nestabilno," za obdobje od petka do srede napovedujejo na Arsu.

Vreme bo, dodajajo, spremenljivo, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Do nedelje bodo najvišje dnevne temperature od 25 in 30 stopinj Celzija, od ponedeljka do srede pa od 20 do 25 stopinj.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.