Telemach povečal pakete in dodal še nekaj bombončkov

Foto: zurnal24.si
Foto: zurnal24.si
Telemach bo 1. maja povečal količino prenosa podatkov v mobilnih paketih.
Oglej si celoten članek

V paketu Največ bodo imeli uporabniki tako na voljo 50 gigabajtov prenosa podatkov (doslej deset). Najbolj prodajan paket Še več, ki je doslej za 12 oziroma 15 evrov naročnine ponujal pet gigabajtov prenosa podatkov, jih bo po novem kar 15. 

V najbrž najmanj zanimivem paketu Več, kjer je vključenih le 120 minut pogovorov v druga omrežja, a ga je mogoče dobiti za štiri evre, se bo količina prenosa podatkov zvišala za sto megabajtov na 600 megabajtov. 

Predčasen ali zapoznel odziv?

Po nekaterih ocenah naj bi šlo za odziv na novo ponudbo, ki jo bo po preimenovanju Simobila na trgu ponudil A1. Njihova celotna ponudba sicer uradno še ni znana, so pa že objavili nekaj bonbončkov, ki jih bodo ponudili uporabnikom.

Poznavalci pa ocenjujejo, da gre bolj za odziv na akciji Telekoma in Simobila, saj nagovarja le mobilne uporabnike, medtem ko A1 pripravlja konvergenčne pakete. Tako Telekom kot Simobil sta imela namreč precej uspešni akciji, ko sta v akciji "uporabnik pripelje novega uporabnika" ponujala polovično naročnino za oba.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 09:09 13. April 2017.

    pja, pri vseh paketih imaš še nacionalni roaming, tako da ne jamraj zdaj da ni signala. Sicer pa jaz kjerkoli …

  • 21:40 12. April 2017.

    Opa, po dolgem casu se je oglasil strokovnjak za telekominikacije g.Zalaznik....<br />Vprasanje g. Zalaznik - ali je to novica ali …

  • 15:44 12. April 2017.

    Kaj češ .<br />Konkurenca !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.