Slovenija
339 ogledov

Telemach povečal pakete in dodal še nekaj bombončkov

Telemach zurnal24.si
Telemach bo 1. maja povečal količino prenosa podatkov v mobilnih paketih.

V paketu Največ bodo imeli uporabniki tako na voljo 50 gigabajtov prenosa podatkov (doslej deset). Najbolj prodajan paket Še več, ki je doslej za 12 oziroma 15 evrov naročnine ponujal pet gigabajtov prenosa podatkov, jih bo po novem kar 15. 

V najbrž najmanj zanimivem paketu Več, kjer je vključenih le 120 minut pogovorov v druga omrežja, a ga je mogoče dobiti za štiri evre, se bo količina prenosa podatkov zvišala za sto megabajtov na 600 megabajtov. 

Predčasen ali zapoznel odziv?

Po nekaterih ocenah naj bi šlo za odziv na novo ponudbo, ki jo bo po preimenovanju Simobila na trgu ponudil A1. Njihova celotna ponudba sicer uradno še ni znana, so pa že objavili nekaj bonbončkov, ki jih bodo ponudili uporabnikom.

Poznavalci pa ocenjujejo, da gre bolj za odziv na akciji Telekoma in Simobila, saj nagovarja le mobilne uporabnike, medtem ko A1 pripravlja konvergenčne pakete. Tako Telekom kot Simobil sta imela namreč precej uspešni akciji, ko sta v akciji "uporabnik pripelje novega uporabnika" ponujala polovično naročnino za oba.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 10
  • Dixon 09:09 13.april 2017.

    pja, pri vseh paketih imaš še nacionalni roaming, tako da ne jamraj zdaj da ni signala. Sicer pa jaz kjerkoli se vozim, imam dober signal, prekinja več ne, na NR pa me tudi več ne meče. Ti novi paketi pa ...prikaži več so res majka. Velik podatkov in v tujini sms+klici zastonj. Boljš ne gre.

  • fritolin 21:40 12.april 2017.

    Opa, po dolgem casu se je oglasil strokovnjak za telekominikacije g.Zalaznik....Vprasanje g. Zalaznik - ali je to novica ali plačan pr prispevek ?Mislim da imate dvojne vatle o tem kar in kaj o kom pisete.....Za tole je ...prikaži več sigurno kaj padlo od Telemacha kajneda, saj je v novinarski zadrugi Zurnal najbolj pomebno kako se vsak posameznik znajde pravijo dobro obvesceni.....

  • Papaja Popi 15:44 12.april 2017.

    Kaj češ .Konkurenca !