Težave Siolovih uporabnikov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Siolove težave v osrednjem delu Slovenije. Do zdaj so jih že odpravili.
Oglej si celoten članek

Zjutraj je imelo več koristnikov Siolovih storitev z območja Logatca težave, saj jim nista delala niti internet niti telefonska povezava – kot so nam povedali na Siolu, je do težav prišlo zaradi programske napake. Dejali so nam: "Danes dopoldan je prišlo zaradi programske napake do manjših tehničnih težav pri uporabi spletnih storitev v osrednjem delu države. Čeprav so bile motnje kratkotrajne, se je zaradi številnih obešenih sej močno zmanjšala prepustnost omrežja. Sprostitev omrežja smo zaznali malo pred 15. uro."

Tovrstnih težav je bilo v zadnjem času (v osrednjem delu Slovenije) kar nekaj; prejšnji teden smo pisali denimo o tem, da je v Grosupljem več uporabnikov Telemachovih storitev ostalo brez telefonskih linij, zaradi česar so imeli težave tudi z varnostnimi napravami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:24 13. September 2011.

    Sem uporabnik T2 storitev v mojem kraju (osrednja Slovenija - okolica Borovnice) in od sredine prejšnjega meseca imam tako kot …

  • 20:57 13. September 2011.

    jeb eš siol... T2 je zakon in ga priporočam... siol ma non stop izpade... T2 me niti 1x ni razočaru...na …

  • 19:29 13. September 2011.

    mi smo imeli s Telemachom same težave. Pred leti smo preklopili na Siol trio in, trkam na les, do sedaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.