Slovenija
17 ogledov

Težave Siolovih uporabnikov

Naročnino na SioL TV lahko odpoveste brez sankcij. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Siolove težave v osrednjem delu Slovenije. Do zdaj so jih že odpravili.

Zjutraj je imelo več koristnikov Siolovih storitev z območja Logatca težave, saj jim nista delala niti internet niti telefonska povezava – kot so nam povedali na Siolu, je do težav prišlo zaradi programske napake. Dejali so nam: "Danes dopoldan je prišlo zaradi programske napake do manjših tehničnih težav pri uporabi spletnih storitev v osrednjem delu države. Čeprav so bile motnje kratkotrajne, se je zaradi številnih obešenih sej močno zmanjšala prepustnost omrežja. Sprostitev omrežja smo zaznali malo pred 15. uro."

Tovrstnih težav je bilo v zadnjem času (v osrednjem delu Slovenije) kar nekaj; prejšnji teden smo pisali denimo o tem, da je v Grosupljem več uporabnikov Telemachovih storitev ostalo brez telefonskih linij, zaradi česar so imeli težave tudi z varnostnimi napravami.

Komentarjev 6
  • Sash 21:24 13.september 2011.

    Sem uporabnik T2 storitev v mojem kraju (osrednja Slovenija - okolica Borovnice) in od sredine prejšnjega meseca imam tako kot vsi sosedje okoli mene ki so na SIOLu velike težave tako pri internetu, telefoniji in tv. Težava naj bi bila ...prikaži več na strani Telekoma a le ta se ne zgane navkljub prijavam. Naj poudarim, da v vseh teh letih s T2-jem nisem imel nikakršnih problemov. Tudi sedaj je tehnična služba T-2ja ugotovila da je napaka na strani Telekoma in le to prijavila pri njih. Itak ni potrebno poudarjati, da v vsem tem času napake še vedno niso odpravili.

  • Stelix777 20:57 13.september 2011.

    jeb eš siol... T2 je zakon in ga priporočam... siol ma non stop izpade... T2 me niti 1x ni razočaru...na siol sm pa klicu usake 2 ure k je blo vedno neki narobe

  • soncnica 19:29 13.september 2011.

    mi smo imeli s Telemachom same težave. Pred leti smo preklopili na Siol trio in, trkam na les, do sedaj ni bilo hujših težav. Razen kak izpad tu pa tam, medtem ko pa je bilo sprejem TV programov preko Telemacha ves čas moteno.