Janša javno objavil, kaj mu je poslala Pirc Musarjeva

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iz odvetniške pisarne Pirc Musar & Lemut Strle so Janezu Janši poslali dopis, katerega vsebino je Janša objavil na spletu.
Oglej si celoten članek

Od omenjene odvetniške družbe je prvak SDS prejel opomin pred izvršbo. Razlog pa je plačilo odškodnine skupaj z zakonskimi zamudnimi obrestmi, potem ko je sodišče v Velenju lani oktobra odločilo v prid stranke SD. 

Stranka SD je namreč proti Janši vložila tožbo zaradi zapisov, v katerih je Janša trdil, da je vila v Ljubljani, kjer ima stranka SD sedež, ukradena. V stranki SD so se zaradi njegovih trditev odločili vložiti tožbo. 

Sodišče je tako lani odločilo, da se mora tožena stranka opravičiti in plačati odškodnino. Janša se je na tožbo sicer pritožil, a je višje sodišče v Celju pritožbo zavrnilo in pritrdilo odločitvi velenjskega sodišča. 

dezurni@styria-media.si


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 34

  • 12:18 25. Avgust 2022.

    Župnik spoveduje. Na vrsti je sosedov Francelj. Ko se tako izpove grehov, doda še enega: "Veste godpod župnik, oni dan …

  • 10:53 25. Avgust 2022.

    Ah ja genau, unsere Slowenische patient

  • 10:36 25. Avgust 2022.

    Največji posranc med vsemi!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.