"To je naš kruh, ampak ne moremo ..."

Foto: Profimedia
Čeprav jim vladni odlok dovoljuje, da na prevzemni točki izdajajo hrano in pijači, so se v gostilni Ledinek na vrhu Šmarne gore odločili, da tega ne bodo več počeli.
Oglej si celoten članek

"Obveščamo vas, da za nekaj dni zapiramo svoja vrata oziroma naš šank. Ker imamo občutek, da spodbujamo zadrževanje na vrhu in uživanje hrane ob prevzemnem mestu (kar je prepovedano), smo se odločili, da raje preventivno tega ne počnemo," so objavili na svojem facebook profilu.

"Zelo nam je žal, ker je to naš kruh, a ne zmoremo biti hkrati gostoljubni in v naslednjem trenutku gosta odgnati v dolino, če pa to ni v naši naravi. Upamo, da se čimprej zopet snidemo in da bodo takrat že drugačni časi," so še zapisali.

Zaradi zaprtja občin je Šmarna gora še bolj oblegana izletniška točka kot običajno, saj je eden redkih hribov v občini, ki je navadno nad meglo.

Vrata oziroma okno, skozi katerega so stregli obiskovalce, je zaprt tudi Dom na Joštu, ki je najbolj priljubljena izletniška točka za Kranjčane. 

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    17:33 20. November 2020.

    Pozno je ugotovil, da lahko od države dobi več, če zapre in se zlekne na kavč, kot pa bi dobil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.