"To je neuporaben odpad"

Foto: Bralec Drva v Mariboru Foto: Bralec Drva v Mariboru Foto: Bralec Drva v Mariboru
Mariborčanom na voljo brezplačna drva – bralec opozarja, da to sploh niso drva.
Oglej si celoten članek

"Ne predstavljam si v petek razočaranih ubogih ljudi, ko so bili v lažnem prepričanju, da jim bo v  zimskem času toplo, ko bodo prišli po ta odpad. Žalostno in zelo podlo, da si nekdo na tak način pridobiva predvolilne glasove," piše bralec, ki je poslal fotografije drv, ki jih je mariborska občina brezplačno ponudila svojim občanom.

Bralec trdi, da to sploh niso drva, ampak navaden odpad. Komentar mariborske občine še čakamo.

Za Žurnal24.si pa so iz urada župana Mestne občine Maribor Andreja Fištravca že zanikali, da je brezplačno razdeljevanje drv dejansko nabiranje predvolilnih točk. "Vodstvo mariborske občine ostro zavrača politično - destruktivne, dvomov polne komentarje pri tako socialni zadevi, kot je v tem primeru razdeljevanje lesa," so sporočili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 15:47 12. September 2014.

    kdo pa pravi, da jih je treba že letos pokurit, tudi sekanci bi bili v tem primeru neuporabni, ker mora …

  • 09:44 12. September 2014.

    Tu bi že morala vmes poseči kakšna inšpekcija in prepovedati kurjenje tega mokrega lesa v individualnih kuriščih v mestu. Saj …

  • 07:27 12. September 2014.

    Skirco v roke, pa eno tnalco sabo, pa butarce delat, debele veje pa zrezat na meter al pa na pol …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.