To pišejo Britanci o Johnsonovih medenih tednih v Sloveniji

Foto: Epa
Foto: Epa
Britanski mediji so se razpisali o zakasnjenih medenih tednih, ki jih Boris Johnson preživlja pri nas.
Oglej si celoten članek

The Telegraph med drugim piše, da je bila izbira Slovenije za zadnje počitnice predsednika vlade, preden zapusti Downing Street, pa tudi za zapoznelo poročno potovanje očitno idealna izbira. Boris Johnson in njegova soproga Carrie sta bivala v ekohotelu na Jezerskem v dolini Kokre. Tam lahko gostje uživajo v izvrstni hrani, med drgim ostrežejo tudi medvedovo mesto, kopajo se z veganskim toaletnim priborom, spijo v sobah brez WiFi-ja. 

Vila Planika, kjer se cene gibajo med 286 evrov in 642 evrov, je butični hotel s petimi zvezdicami, ki gostom obljublja, da bodo "upočasnili in uskladili svoj ritem z notranjim ravnovesjem". Po odhodu Johnsonovih sinoči sta lastnica hotela Katja Batagelj in njena hčerka Lana za The Telegraph povedali: »Bil je eden najprijetnejših gostov, ki smo jih imeli, zahteval ni ničesar. Nad hrano in pijačo je bil navdušen. Če bi bili vsi gostje kot on, bi imeli veliko srečo."

Johnsonova naj bi bila zelo aktivna, med drugim sta šla na pohod, se kopala v jezeru, obiskala sta Postonjsko jamo, nad katero naj bi bil Johnson navdušen. Kot je danes poročal DailyMail, si je počitnice plačal sam in v Slovenijo ni potoval na državne stroške, kot se je sprva špekuliralo. 

Oa britanska medija sta objavila še več fotografij Slovenije in jo označila za "zeleni biser Evrope". 

Foto: Vila Planika Vila Planika

Slovenija S temi besedami se je Johnson poslovil od Slovenije

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 13:26 10. Avgust 2022.

    Pri nas so podjetniki vedno na udaru, ker je od revolucionarnega prekucništva dalje, zgodovino Slovencev predstavljajo samo Prešeren, Cankar, Kardelj, …

  • 06:55 9. Avgust 2022.

    "med drgim ostrežejo tudi medvedovo mesto",pa dobr,vi ste res polpismeni novinarji!!!

  • 02:58 9. Avgust 2022.

    Me prav zanima kakšne veze je uporabil Batagelj in kakšna bo cena usluge, da je bil Johnson v njegovem hotelu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.