To se policistom ne zgodi vsak dan. Neverjetno ...

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Seznam kršitev tega fanta je neverjeten.
Oglej si celoten članek

Metliški policisti so včeraj opoldne v Bereči vasi ustavljali osebni avtomobil brez registrskih tablic, ki ni upošteval modre luči in sirene policistov. Ko so ga uspeli ustaviti, so ugotovili, da neregistriran in nezavarovan avto vozi 17-letnik iz naselja Dole, ki nima vozniškega izpita, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Za 17-letnika so policisti uvedli postopek o prekršku, je pa to že drugi avto, ki so mu ga zasegli v zadnjem času. "Kljub mladosti ne gre za nepopisan list papirja," so zapisali novomeški policisti. 

Zaradi različnih kaznivih dejanj so ga namreč v zadnjih treh letih ovadili že več kot tridesetkrat, trinajstkrat pa so ga obravnavali za različne prekrške s področja javnega reda ter v zadnjih treh mesecih petkrat obravnavali za kršitve cestnoprometnih predpisov, so še zapisali na PU Novo mesto.

Slovenija V enem dnevu dva primera: Tatovi hodijo od hiše do hiše s kirurškimi maskami in ... slovenija Direktorica policijske uprave naj bi zbila pešca, ta je huje poškodovan

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 06:21 29. September 2023.

    kaj še ga niste kastrirali?

  • 06:10 29. September 2023.

    Kriminal brez sankcij evoluira v vecji kriminal. Smo na robu.

  • 06:09 29. September 2023.

    To se mora nehat. Manjsina gor ali dol. Dogaja se kriminal brez sankcij. Racije pobrat orozje, in sprocesirat vse in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.