Gorenjska
958 ogledov

Direktorica policijske uprave naj bi zbila pešca, ta je huje poškodovan

Direktorica PU Kranj Melita Močnik Peter Šalamon
Po neuradnih informacijah POP TV je za volanom sedela direktorica Policijske uprave Kranj Melita Močnik.

V prometni nesreči na območju Sevnice je v soboto okoli 7.30 vozilo zbilo pešca, ki je bil v trku huje poškodovan. Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, je za volanom sedela oseba zaposlena v policiji, zato je postopek prevzel posebni oddelek Specializiranega državnega tožilstva.

Hudo poškodovanega pešca so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju, so dodali na PU Novo mesto. Drugih podatkov zaradi varstva osebnih podatkov in zaradi poteka preiskave niso posredovali.

Po neuradnih informacijah POP TV je sicer za volanom sedela direktorica Policijske uprave Kranj Melita Močnik, rojena v Brežicah, ki je vodenje policijske uprave prevzela 29. marca 2021. Močnikova je diplomirala na pravni fakulteti, v policiji pa se je zaposlila leta 1998.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 17:28 25.september 2023.

    Če je neuradno, kaj ima STA poročat..Ljudjem se lahko v medijih naredi nepopravljiva škoda..Ob tem pa še 24ur tv to, pompozno objavijo. Naj raje poročajo kako so postopali po napadu miši v pritličju te komercijalne greznice..Pri njih je vse tako ...prikaži več priljubljeno, da se z lahkoto zjokaš..

  • sam1 16:54 25.september 2023.

    Če bi bila gospa policajka korektna,glede na to,kakšen položaj v službi zaseda,bi sama zahtevala odvzem krvi,da bi ovrgla vsa namigovanja in ugibanja,zakaj tega niso zahtevali tisti,ki so nesrečo s težkimi poškodbami obravnavali in bi morali zaradi neizvršitve pravil izgubiti svoje ...prikaži večje stolčke. Pa bodo vse skupaj verjetno lepo pometli pod preprogo,se pa bojim,da bo nazadnje krivdo pobral pešec,če je bil samo navaden državljan.....

Sorodne novice