Tožilstvo v zadevi radarji umaknilo obtožnico zoper Kanglerja

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Tožilka je ugotovila, da razlogov za obtožnico proti nekdanjemu mariborskemu županu, ni.
Oglej si celoten članek

Mariborsko tožilstvo je umaknilo obtožnico zoper Franca Kanglerja v zadevi radarji, ker je tožilka ugotovila, da razlogov za obtožnico ni, poroča časnik Večer. Kot še poroča časnik, so se "Kanglerju ob tem orosile oči". 

PREBERITE ŠE

Poleg nekdanjega mariborskega župana so bili v zadevi obtoženi še vodja mestnega urada za komunalo, promet in prostor Vili EisenhutTomaž Vrčko iz podjetja Iskra Sistemi ter direktor Inštituta za javno-zasebno partnerstvo Boštjan Ferk. Tudi proti njim je tožilka obtožnico umaknila. 

Tožilstvo je v obtožnici trdilo, da je bil javni razpis za prenovo semaforjev v Mariboru prirejen tako, da je bila kot najugodnejši ponudnik izbrana družba Iskra Sistemi, vrednost posla pa se je z začetnih 5,6 milijona evrov podražila na okoli 30 milijonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 13:41 26. Januar 2016.

    Zabita si ti!Ne vem sicer zakaj ga zagovarjaš ampak on je kakorkoli obrneš za RADARJE KRIV IN KONEC!!Ne trabunjej brezveze,ker …

  • 23:02 25. Januar 2016.

    NI KAJ, RES PRAVNA DRŽAVA

  • 20:43 25. Januar 2016.

    le koliko sena je moral prodati da je kupil tožilko in koliko mu je pri tem še ostalo od pokradenega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.