Slovenija
40 ogledov

Tožilstvo v zadevi radarji umaknilo obtožnico zoper Kanglerja

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 12:46 25.januar 2016.

    Proklete pi..de komunistčne, koliko škode še, koliko časa bomo še trpeli pod tem krivosodjem, koliko let so mu vzeli, naj zahteva ODŠKODNINO od teh vstajnikov , od župana, kateri je prišel na oblast s silo in prevaro, kje je V(f)ukova in njej podobni?.

  • encijan 18:00 25.januar 2016.

    Cil je bil pa dosežen, a ne? Zrušit je bilo na vsak način takratno vlado. Če te "vseslovenske" vstaje ne bi bilo, ne bi bilo treba temu Mirću iskat rešitve! Kejti ne bi imel možnosti zasrati države.

  • Avatar Leon
    Leon 19:09 25.januar 2016.

    O delu sodišča sem prebral zanimiv napotek ! .............AVTOMATSKI ODZIVNIK SODIŠČA "Lepo pozdravljeni, poklicali ste sodišče. Če kličete v zvezi s civilno pravnimi zadevami pritisnite 1. Če kličete v zvezi s kazenskimi zadevami, pritisnite 2. Če je vaš odvetnik Pero ...prikaži več ali Franca, pritisnite 3. in pustite svoj naslov, v treh dneh vam bomo poslali OPROSTILNO sodbo. Če ste tajkun, župan, poslanec., minister, YES-ovec. pritisnite 4. vaš spis bomo založili do ZASTARANJA.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:42 25.januar 2016.

    Nesposoben tožilc z luknjastami zakoni. Kaj druzga ni bilo za pričakovat.

  • Presvetli 15:17 25.januar 2016.

    Iz 5,6 milijona se je podražilo na 30 milijonov????Tukaj potem ni nobene možnosti za obtožnico!!??Ukinit sodstvo ,ker je popolnoma nesposobno!

  • Žvižgač 19:48 25.januar 2016.

    Tudi tistemu, ki je hodil okulistu, ker so se mu oči orosile vedno, ko ga je fasal od zadaj je imel enake težave z očmi kot kanglerman.

  • wester62 20:43 25.januar 2016.

    le koliko sena je moral prodati da je kupil tožilko in koliko mu je pri tem še ostalo od pokradenega da je vse podkupil.

  • dragec 23:02 25.januar 2016.

    NI KAJ, RES PRAVNA DRŽAVA

  • leonardo 12:27 25.januar 2016.

    Pravim barabam dokažejo goljufije in kraje, pa zaradi pomembnosti funkcij ne odstopijo. Kanglerja jeb... že kar nekaj let, pa nič nimajo v rokah. Ne vem do kdaj še to sprenevedanje. Pa še to, nikakor osebno ne poznam Kanglerja, niti on ...prikaži več mene, ker sem iz popolnoma drugega konca države, tako da ne boste mislili, da se iz določenih razlogov vlečem zanj. Vendar kar je preveč je pa preveč. Po vsej verjetnosti mu hočejo uničiti življenje. Barabe pa veselo rajajo in naprej kradejo.

  • Presvetli 15:21 25.januar 2016.

    Govoriš bedarije! Če bi vedel,da bi on od teh radarjev bil preskrbljen doživljensko potem nebi sekal takšnih neumnosti.Normalno,da so vse prikrili vendar nihče ni nor,da se ne ve kako je tole potekalo! Za tem stoji Šešok kateri ima velike veze ...prikaži več v Ljubljani,valjda je poskrbel,da se vse pomete pod preprogo,ker drugače tudi sam pade!!!Kangler ni kriv,čuj ti to kaj model pove!Me zanima,če se Maribor nebi uprl kako bi ti na drugi strani države tanko piskal,ker bi te 3 križišča olupala za celo ali pa pol plače!!Kake maste eni to ni res,sploh neveste za kaj se je šlo in kako bi to potekalo,ker je bilo daleč od vas!

  • kocka55 15:26 25.januar 2016.

    Poklic »Sodniki« že obstaja 1500 let pred našim štetjem. Že takrat so jih poskušali podkupovati in vplivali na njihove odločitve . Že takrat so sodniki zlorabili tudi svojo moč. Če so jih v njihovem nepoštenju UJELI, je bila za njih ...prikaži večih kazen neprizanesljiva. V nekem obdobju starega Egipta ,so nepoštenim sodnikom\s\s» ODSEKALI NOS « . Kako bi bilo danes v Sloveniji če bi veljali takratni Egiptovski zakoni za nepoštene sodnike , kako bi bilo z našimi pravniki, odvetniki, sodniki,….?? Lepo bi jih bilo videti po naši lepi Sloveniji, brez nosov. Verjetno bi jih slavili, razni tajkuni, janković, kangler, Popovič, Bavčer,itd.

  • Ferluci 12:58 25.januar 2016.

    Spet ena izmed klasičnih in preizkušenih komunističnih zarot: vržeš kost, raja nori od veselja, sprožiš sodne postopke, levaki harajo naprej. Oškodovančeva nedolžnost ni pomembna, važno da je dovolj duševne hrane za ljudstvo.

  • principiumnovum 18:59 25.januar 2016.

    Nisem presenečena, ker iz tistega, kar sem takrat lahko razbrala iz objav medijev sploh ni bilo govora o kaznivih dejanjih, ki so jih naštevali oz. opisovali. Če bi obstajal člen, ki prepoveduje takšen ksiht kot ga ima Kangler, potem bi ...prikaži več bil brez težav obsojen, nikakor pa ne za neke govorice plasirane v medijih oz. "rekla-kazala" in mešanje jabolk ter hrušk. Enako velja v primeru JJ in Patrie. Kdor je pričakoval, da bo tisto obtožbeno skropucalo držalo vodo je bil totalni debil ali pa je namenoma želel povzročiti medijski linč tega politika.

  • principiumnovum 19:34 25.januar 2016.

    Vidva ne razumeta in nikoli ne bosta... Seveda, da je ogromno možnosti, da se spiše obtožnico in je v normalnem pravnem redu dokazano kriva oseba tudi pravnomočno obsojena. Ne moreš pa pričakovati, da bo v normalnem svetu obsojen nekdo, ki ...prikaži več z nekim razpisom sploh nič ni imel!!! Ljudje, pa kaj vam pa je! Itak, da do neba smrdi, če se nek postopek nabave iz 5 milijonov podraža na ne vem koliko. Ne moreš pa krivde naprtiti kar enemu županu, zato ker ga ne maraš oz. ti je politično antipatičen! Ja, dobro jutro! Tako ravnajo samo v ukrajini, satanovi arabiji ali pa Zimbabveju. Mater ste eni zabiti.

  • Presvetli 13:41 26.januar 2016.

    Zabita si ti!Ne vem sicer zakaj ga zagovarjaš ampak on je kakorkoli obrneš za RADARJE KRIV IN KONEC!!Ne trabunjej brezveze,ker vsi vemo kam je pes taco molil pri tem poslu!Zanimivo,da pri nas noben velik ni nikol obsojen nekdo pa za ...prikaži več žemljo mora v zapor!Ne tumbaj,ker sem iz marpurga in točno vem zakaj se je šlo tukaj!Nakladaj ostalim kateri niso od tukaj! Ne zanimajo me nobene politične strani in tukaj nisem proti njemu zaradi politike temveč zaradi tega ,ker je hotel na nepošten način do zaslužka!Poleg tega sem nekolikokrat sedel v gostilnah naspram njega in ga poslušal kaj je klatil,pred radarji in po radarjih! Zato bodi raje tiho in ne blebetaj nečesa o čemer nimaš pojma ali pa ga namerno zagovarjaš!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.