Trčil v nosilni steber nadvoza, avto je odbilo v drevo

Še ena tragična žrtev v prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Včeraj pozno zvečer se je v okolici Črnomlja zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 29-letni voznik.

"Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je voznik vozil osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Črnomlja proti Metliki," je pojasnila Alenka Drenik iz PU Novo mesto. "Pri naselju Vranoviči je zapeljal preko nasprotnega smernega vozišča in betonskega robnika ter silovito trčil v podporni zid podvoza. Vozilo je po trčenju večkrat odbilo in obstalo na brežini, kjer je trčilo v drevo."

Nesreča Pogrešanega 20-letnega motorista svojci našli v globeli ob glavni cesti

Poškodovanega voznika so odpeljali v novomeško splošno bolnišnico, kjer je zaradi hudih telesnih poškodb umrl.

V septembru že 20 smrtnih žrtev

Statistika tragičnih prometnih nesreč v letošnjem septembru je črna, kot že dolgo ne. Čeprav meseca še ni konec, je že jasno, da bo to mesec z največ smrtnimi žrtvami med prometnimi udeleženci letos. Od začetka septembra do včeraj, 27. septembra, je na cestah umrlo že 20 ljudi

Alarmantno Tragedija na tragedijo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:39 28. September 2018.

    Google zdaj plača vsak trimodnevno spletno delo na domu od 2857 do 3492 dolarjev in moja zadnja plača je bila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.