Avto
4293 ogledov

Tragedija na tragedijo

September je katastrofalen!

Statistika tragičnih prometnih nesreč v letošnjem septembru je črna, kot že dolgo ne. Čeprav meseca še ni konec, je že jasno, da bo to mesec z največ smrtnimi žrtvami med prometnimi udeleženci letos. Od začetka septembra do včeraj, 24. septembra, je na cestah umrlo že 17 ljudi. 

Za primerjavo, lani septembra je umrl "le" en udeleženec. 

Skupaj je letos po neuradnih podatkih umrlo tako umrlo 74 ljudi, lani v istem obdobju pa 81. 

Zakaj so umirali

Po podatkih policije so med smrtno ponesrečenimi štirje vozniki umrli zaradi neprilagojene hitrosti, kar deset pa zaradi vožnje po nepravilni strani in smeri vozišča. Dva udeleženca sta umrla zaradi neupoštevanja pravil prednosti, eden pa zaradi nepravilnega premika z vozilom. 

Umrla sta tudi kolesar in mopedist, nobeden od njiju ni uporabljal čelade. 

Najbolj pa bode v oči število umrlih motoristov, saj jih je v prvih treh tednih septembra umrlo kar sedem oziroma polovico vseh letos umrlih!

Komentarjev 3
  • Igor Jurše 17:46 25.september 2018.

    Počasi se bo pokazalo dolgoletno,zavzeto delo z ljudmi,ki bo krepilo znanje in vozniško samozavest.Najslabše kar bi lahko bognedaj naredili bi bila produkcija zastrašenih voznikov ki jih dnevno informirajo da so brezobzirni divjaki.Aja, pa da hitrost ubija,več ne rabijo vedet.

  • Bella_Torrens 17:25 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletuu od doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com

  • Skipi 10:42 25.september 2018.

    Ko gledaš mesečno statistiko dobim občutek da se slovenci prav trudijo da je ne izboljšajo. Če nam že gre bolje pa tako kot tega seprembra hitro na cesto pa se pobit da se statistika ne izboljša.