Tudi v SD odrejena karantena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po včerajšnji novici, da je bila odrejena karantena poslancem in strokovnim sodelavcem stranke LMŠ, je karantena odrejena tudi pri SD.
Oglej si celoten članek

"Obveščamo vas, da je bila po včeraj odrejenih karantenah v Poslanski skupini LMŠ karantena danes odrejena tudi strokovnemu sodelavcu Poslanske skupine SD, ki se je takoj po obvestilu o karanteni izoliral in spoštuje vsa navodila NIJZ," so sporočili iz Poslanske skupine Socialnih demokratov. 

Včeraj so iz Poslanske skupine LMŠ sporočili, da so v poslanski skupini potrdili okužbo z novim koronavirusom. Karantena je bila odrejena štirim poslancem in osmim strokovnim sodelavcem poslanske skupine. To so bili prvi primeri odrejenih karanten med poslanci. 

Predsednik LMŠ Marjan Šarec je dejal, da zaradi odrejenih karanten ne pričakuje večjih težav pri delu poslanske skupine. Poslanci in strokovni sodelavci, ki imajo odrejene karantene in izdana priporočila NIJZ, bodo po njegovih besedah delali od doma, tako da bo delo "čim manj, kolikor je to možno, okrnjeno"

Okužbe v DZ Štirje poslanci v karanteno, to so podrobnosti. Izdali 13 karantenskih odločb.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:41 10. September 2020.

    Te okuzbe v teh strankah so bile pricakovane,samo cudi me da sele zdaj Ve se kje in s kom se …

  • 11:12 10. September 2020.

    Jenulovci?

  • 14:51 9. September 2020.

    HAHAHA PA NAJBOLJ GLASNI BUHTLI

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.