Slovenija
2973 ogledov

Tudi v SD odrejena karantena

Karantena Profimedia
Po včerajšnji novici, da je bila odrejena karantena poslancem in strokovnim sodelavcem stranke LMŠ, je karantena odrejena tudi pri SD.

"Obveščamo vas, da je bila po včeraj odrejenih karantenah v Poslanski skupini LMŠ karantena danes odrejena tudi strokovnemu sodelavcu Poslanske skupine SD, ki se je takoj po obvestilu o karanteni izoliral in spoštuje vsa navodila NIJZ," so sporočili iz Poslanske skupine Socialnih demokratov. 

Včeraj so iz Poslanske skupine LMŠ sporočili, da so v poslanski skupini potrdili okužbo z novim koronavirusom. Karantena je bila odrejena štirim poslancem in osmim strokovnim sodelavcem poslanske skupine. To so bili prvi primeri odrejenih karanten med poslanci. 

Predsednik LMŠ Marjan Šarec je dejal, da zaradi odrejenih karanten ne pričakuje večjih težav pri delu poslanske skupine. Poslanci in strokovni sodelavci, ki imajo odrejene karantene in izdana priporočila NIJZ, bodo po njegovih besedah delali od doma, tako da bo delo "čim manj, kolikor je to možno, okrnjeno"

Sedež LMŠ Okužbe v DZ Slovenija Štirje poslanci v karanteno, to so podrobnosti. Izdali 13 karantenskih odločb.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • VIRUS 17:41 10.september 2020.

    Te okuzbe v teh strankah so bile pricakovane,samo cudi me da sele zdaj Ve se kje in s kom se druzijo Ali se sploh zavedajo kaj delajo / vse v parlamentu lahko okuzijo Potem bodo pa z vsemi topovi sli ...prikaži več proti vladi in ji ocitali da ne naredi dovolj v borbi proti virusu Zalostno , nobene odgovornosti

  • Naklonsky 11:12 10.september 2020.

    Jenulovci?

  • sebastjan95 14:51 09.september 2020.

    HAHAHA PA NAJBOLJ GLASNI BUHTLI