Ukradel torbico s ključi in šel krast v stanovanje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Predrzni tat si je žrtev izbral v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Celjske policiste so v petek obvestili, da so v Splošni bolnišnici Celje pacientu, ki je bil na pregledu, ukradli torbico z gotovino, dokumenti in ključi stanovanjske hiše. 

Predrzni storilec se je takoj po tatvini odpeljal do stanovanjske hiše oškodovanega na območju Dramelj. Tam je z ukradenimi ključi odklenil stanovanjsko hišo oškodovanega in ukradel več kosov zlatnine. 

Slovenija Ponoči 'kradli kot srake'

Policisti PU Celje so v zadnjih dneh obravnavali še nekaj vlomov. Med drugim je 37-letni moški na Partizanski ulici v Ravnah na Koroškem ukradel denarnico iz odklenjenega vozila. Denar je porabil za nakup prepovedane droge. Moškega so prijeli in ga bodo kazensko ovadili.

Obravnavali so tudi vlom v podjetje na Partizanski ulici na Ravnah na Koroškem. Storilec je iz priročne blagajne ukradel nekaj gotovine. Imel pa je smolo, saj so ga posnele kamere. Na podlagi posnetka so ga policisti kmalu po vlomu prijeli in mu zasegli ukraden denar ter zavitek konoplje. 

Neverjetno Šokiran tat pobegnil skozi okno

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.