Svet
2407 ogledov

Šokiran tat pobegnil skozi okno

ropar_tat_istock_0801 Žurnal24 main
Zakonca sta spala, ko ju je prebudil lajež njunega psa. Neverjeten razplet načrtovanega ropa.

Patricia in Jack Mulkeen iz Yarmoutha iz Massachusettsa sta sprva mislila, da je njun sen prekinil rakun, ki je zbudil tudi psa.

Da bi se vendarle prepričala, za kaj gre, je 91-letna Patricia vzela svetilko in se podala po hiši. V jedilnici je naletela na nepričakovan prizor; pred njo je stal neznani mladenič.

"Niti se nisem prestrašila, le presenečena sem bila," je 91-letna gospa povedala za lokalne medije. Očitno je bil več kot presenečen tudi tat. Ne le zato, ker ga je starka presenetila pri nečednem dejanju, pač pa predvsem zato, ker je bila gospa - gola.

Policisti svetujejo, da si žrtve roparjev zapomnijo čim več njihovih značilnosti Pogumno Slovenija Tat se je lotil napačnih ...

Ko jo je videl brez oblačil, se ji je opravičil, potem pa pobegnil skozi okno. "Gola 91-letnica pred mladeničem v 20-tih letih. To je dovolj, da pade v nezavest, to je šok," se je pri tem pošalil Jack, ki je poklical policijo.

Roparja, 28-letnega Josepha Parenta, so prijeli v bližini hiše starejših zakoncev. Policiji je bil po podobnih dejanjih znan že od prej.

Kraja iz torbice Pogumno Slovenija Sama izsledila tatu in vzela nazaj ukraden denar

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.