Zabodel ga je in odvlekel na dvorišče

Foto: mariborinfo.com
Foto: Jure Banfi, mariborinfo.com
Policija je razkrila, kaj je bil motiv za umor 45-letnega moškega v Mariboru.
Oglej si celoten članek

75-letni moški se je v ponedeljek zjutraj s kolesom vrnil domov. V stanovanju ga je čakal 45-letni znanec, ki je od pomladi 2016 pri njem občasno bival. Moška naj bi skupaj zbirala kovine in jih nato tudi prodajala, poroča mariborinfo.com. 

Okoli 9.30 je med njima prišlo do prepira, med katerim je osumljenec žrtvi grozil tudi z umorom, kar so slišali tudi bližnji sosedje. Med prepirom je osumljeni 45-letnega moškega z nožem zabodel v predel prsi. Za tem je žrtev odvlekel iz stanovanja na dvorišče in ga tam pustil, ležečega na hrbtu. Osumljeni se je vrnil v stanovanje in ga do prihoda policistov večkrat zapustil, je povedal Andrej Kolbl, pomočnik vodje Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor.  

Foto: mariborinfo.com nasilna smrt Maribor Poškodovanemu so sosedje skušali pomagati, a ugotovili, da ne kaže znakov življenja. Poklicali so reševalno službo in policijo. Osumljeni se je po prihodu policistov umaknil v svoje stanovanje, kjer mu je bila odvzeta prostost. 

Preiskava je pokazala, da je osumljeni kaznivo dejanje storil iz koristoljubja in na zahrbten način. Žrtev njegovega napada ni mogla zaznati, je povedal Kolbl.

75-letnik ubil 45-letnika Nove podrobnosti umora v Mariboru

Danes zjutraj je bil osumljeni zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja umora priveden k sodniku okrožnega sodišča v Mariboru. 

Osumljeni umora je bil že obravnavan avgusta 2016, ko so ga ovadili zaradi groženj in lahke telesne poškodbe proti drugi žrtvi, poroča mariborinfo.com

Moški v Mariboru V Mariboru moški umrl nasilne smrti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:13 20. December 2017.

    a podrobno pa nič o tič..u..jasno ker je bil državljan z posebnimi pravicami...bolano

  • 17:04 20. December 2017.

    Jaz mam pa enega čefurja da ga zvleče iz mojega dvorišča ni pa še mrtu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.