Slovenija > Črna kronika
13631 ogledov

Nove podrobnosti umora v Mariboru

nasilna smrt Maribor Jure Banfi, mariborinfo.com
75-letnik 45-letnika zvlekel na dvorišče.

Mariborski policisti so bili včeraj ob 9.45 obveščeni, da na Kettejevi ulici v Mariboru na dvorišču leži moški, ki ne kaže znakov življenja in ga oživljajo. Na kraj so takoj poslali reševalce, ki so ugotovili, da je moški mrtev, umrl pa je nasilne smrti.

Domnevnega morilca prijeli v bližini

Storilca, ki je žrtvi domnevno vzel življenje, so policisti prijeli v bližini. Tiskovni predstavnik mariborske policije Miran Šadl je povedal, da je domnevni storilec 75-letni moški, žrtev domnevnega kaznivega dejanja pa je 45-letni moški.

Domnevni morilec 75-letni Jože J. je živel v manjšem stanovanju v pritličju hiše, kjer se je zgodil zločin, poroča Večer. Upokojenec si je denar služil tudi z zbiranjem in prodajo starega železa. Živel naj bi bil sam, čeprav ima ženo in hčerko, a sta obe nastanjeni v ustanovah za bolne, še poroča Večer.

Kriminalistična preiskava včerajšnje nasilne smrti 45-letnega moškega v Mariboru se intenzivno nadaljuje, sporočajo iz policije. Več podrobnosti bodo predstavili na jutrišnji novinarski konferenci.

Pogosto prenočil pri starejšem znancu

Jože J. naj bi pogosto kaj spil, v njegovem stanovanju pa naj bi se pogosto zadrževali drugi moški med njimi tudi umorjeni 45-letnik. Jože J. in 45-letnik naj bi se srečevala pogosto, 45-letnik naj bi bil velikokrat pri njemu tudi prenočil. Kot kaže se je to zgodilo tudi v noči umora. Kaj se je nato dogajalo med moškima, ni znano.

75-letnik moškega sam zvlekel iz stanovanja

V stanovanju naj bi bil starejši napadel mlajšega mlajšega, po neuradnih podatkih je bila na telesu videti vbodna rana, poroča Večer. 75-letnik naj bi nato mlajšega moškega sam izvlekel iz hiše na dvorišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.