Uroš Urbanija o napadu na smučišču

Foto: Zajem zaslona/RTV SLO
Foto: Zajem zaslona/RTV SLO
V tvitu tudi Nika Kovač ...
Oglej si celoten članek

Nekdanji direktor Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje (UKOM), zdaj direktor TV Slovenija Uroš Urbanija, je na socialnem omrežju Twitter objavil izkušnjo s smučišča.

Kot je zapisal, ga je na smušiču verbalno napadel neznanec, ki mu je celo grozil. 

"Ko konča, mu prijazno odvrnem, da ima srečo, ker če bi tako napadel Niko Kovač, bi ga že policija odpeljala. Človek se je v hipu zresnil, še več, na koncu sva si oba zaželela lepo smuko," je zapisal Urbanija. 

Slovenija Urednik na RTV ovaden, tako je zadevo rešil Urbanija Slovenija Dvojna zmaga Goloba: Nika Kovač bo delala, kar je želel, pa še zastonj

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 37

  • 14:24 19. Marec 2023.

    Uu se ne zaveda, da mu bo ta neznanec poslal po sms atipično plučnico, in takrat bo hudič!!!!!!!!!🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇

  • 13:19 19. Marec 2023.

    Kozohebec.

  • 11:18 19. Marec 2023.

    Še dobro,da ga je napadel le verbalno in mu ni dal dve vzgojni na gobec,kar se mu bo sigurno ob …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.