Urška Bačovnik Janša javno objavila svojo plačilno listo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Žena slovenskega premierja Janeza Janše Urška Bačovnik Janša je javno objavila svojo plačilno listo in pojasnila znesek na njej.
Oglej si celoten članek

Urška Bačovnik Janša, ki trenutno deluje v ambulanti za UZ diagnostiko ožilja v Splošni bolnišnici Celje, se je odzvala na objavo v Slovenskih novicah, kjer so poročali, da je v mesecu januarju zaslužila 7244 evrov bruto (z dodatki). 

Magazin Velik kiks Urške Bačovnik med visokim obiskom, ste opazili?

Bačovnik Janša se je danes odzvala na Twitterju in prilepila, kot je zapisala svojo »normalno« mesečno plačo, ob tem pa zapisala: "Znesek, ki ga navajajo Slo. novice kot mojo jan. plačo, poleg plače (delo v Kovid int.) vsebuje poplačilo nadur iz preteklega leta (večinoma vikendi, nočno delo) zaradi potreb in narave dela) in je zato vsaj 2x višji od večine mojih plač! V izogib netočnostim pripenjam pl. listo!"

Foto: Epa Janez Janša Urška Bačovnik Janša

tekle tudi solze Šokantni intervjuji znanih Slovencev, ki so nas pustili odprtih ust

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 36

  • 10:59 19. April 2022.

    A je oni ptič (Golob?) tudi objavil svojo plačilno listo?

  • 09:12 18. April 2022.

    Ostalo je dodatek, ker tudi spi s pacientom.

  • 22:55 17. April 2022.

    ne mislit da smo idioti :1,) delala je 64 ur mesečni fond je 174, torej je faktor 2,78, kar znese …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.