Magazin > VIP
51539 ogledov

Šokantni intervjuji znanih Slovencev, ki so nas pustili odprtih ust

urška bačovnik RTVS
Intervjuji, ki so dvignili veliko prahu ...

Čeprav vsi nosimo maske, sploh javne osebnosti, so jih nekateri za hip odložili in povedali svojo resnico ter s tem pokazali ranljivost, ki jo pred kamerami sicer nismo vajeni. To je nekaj intervjujev iz preteklih let, ki jih javnost še vedno ni pozabila. 

Miha Krušič je ta teden v intervjuju z Evo Cimbola za Planet TV komaj zadrževal solze, ko je govoril o starševstvu po ločitvi od balerine Ane Klašnja. Povedal je, kako težko se je sprijaznil s tem, da sina zaradi deljenega skrbništva ne vidi več vsak dan.

miha krušič | Avtor: Planet Vau Planet Vau

Miša Molk je lansko leto gostila igralko Mio Skrbinac, vprašanje o njeni spolni usmerjenosti je igralko vidno prizadelo, intervju pa je sprožil ogromno prahu in napadov na Molkovo. Igralka in voditeljica nesoglasij še nista rešili, Molkova je mnenja, da jo je Mia izkoristila. 

Mia Skrbinac | Avtor: RTV4/ zurnal24.si RTV4/ zurnal24.si

Prav tako je veliko prahu dvignilo gostovanje Franca Kanglerja v oddaji Tarča, kjer so razkrivali zgodovino primerov, v katere je bil vpleten in se zaradi njih znašel na sodiščih, a bil oproščen. Voditeljica Erika Žnidaršič in oddaja Tarča sta bili zaradi tega celo tik pred ukinitvijo. 

Prav tako je veliko prahu Tarča dvignila leta 2020 z izjavami žvižgača Ivana Galeta. Nekdanji uslužbenec Zavoda za blagovne rezerve je razkrival državne nepravilnosti pri nabavi zaščitnih mask.  V afero so bili domnevno vpleteni tudi minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije in predsednik SMC Zdravko Počivalšek, politik Lojze Peterle, predsednik NSi in minister za obrambo Matej Tonin ter predsednik SLS Marjan Podobnik.  

Ivan Gale | Avtor: RTV SLO RTV SLO

Lansko leto je Zvezdana Mlakar v svojo oddajo povabila Borisa Kobala, ki je po plagiatu gledališke igre preživel javni linč in bil tudi pravno kaznovan s pogojno zaporno kaznijo. V televizijskem intervjuju  z naslovom To ni opravičilo je Boris Kobal povedal, kakšno je njegovo življenje po napaki. Pravi, da se je to moralo zgoditi, ker je bil celo življenje vpet le v "božanstvo" teatra, kar ga je stalo tudi osebnega življenja in odnosov. 

boris kobal | Avtor: RTVS RTVS

Erika Johnson Debeljak, pisateljica in vdova pesnika Aleša Debeljaka, je leta 2020 v intervjuju z Mišo Molk spregovorila o skrivnostni smrti svojega soproga in namigovanjih, da je leta 2016 storil samomor.

 

Erika Johnson Debeljak | Avtor: MMC RTV SLO MMC RTV SLO


Voditeljica Tanja Gobec  je po nenavadnem vodenju Odmevov leta 2017 za Ono Plus razložila, da med oddajo nikakor ni bila opita in da človeška hudobija ne pozna meja. Povedala je, da ima že skoraj eno leto hude težave s hrbtenico, zaradi katerih je jemala protibolečinske tablete. Na dan "usodnih“ Odmevov je izvedela, da so podobne težave njej ljubi osebi "spodrezale noge“. "Popadel me je strah, da se bo zgodilo tudi meni, strah, ki ga je pospremil jok, obilo joka ...“ je razložila Tanja in dodala, da je bila njena največja napaka ta, da ni rekla, da tistega dne ne bo zmogla opraviti svojega dela. 

Tanja Gobec | Avtor: Miloš Ojdanič, RTS Miloš Ojdanič, RTS


Leta 2020 je Urška Bačovnik Janša za TV Slovenija dala odmeven intervju, v katerem je spregovorila o svojem poklicu, času, ko je moral njen soprog Janez Janša v zapor, in tudi grdih govoricah o sebi in sinovih. Gledalci pa Urške očitno niso le pozorno poslušali, temveč tudi dobro gledali, saj jim ni ušlo, da je za televizijski intervju oblekla opravo, ki je izzivalno, a diskretno, razkrivala njeno levo ramo. 

urška bačovnik | Avtor: RTVS RTVS

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:09 06.februar 2022.

    To so bili pa res precej odmevni intervjuji, a meni osebno, je bil najbolj oduren z Bačovnikovo. Laže še bolj kot njen mož, zato se mi pač ne smili ampak se mi zdi, da se eden drugega zaslužita.

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 16:45 06.februar 2022.

    Odvratna je.

  • luka65 14:31 06.februar 2022.

    Šolski primer tipične butalske sponzoruše, ki vsem laže, da pa ona to že ni, a dejstva in njena dejanja dokazujejo popolnoma nasprotno! Poden folk!

Sorodne novice