Magazin > VIP
173099 ogledov

Veste, kdo je moški v življenju Erike Žnidaršič?

Erika Žnidaršič Mediaspeed.net
Erika Žnidaršič je že več let srečno zaljubljena.

Od preteklega tedna se veliko govori o voditeljici Tarče, Eriki Žnidaršič, saj je veliko prahu dvignila oddaja, v kateri je sodeloval Franc Kangler. Beseda je tekla o 26 primerih, ki so se vsi pravnomočno končali v korist Kanglerja, ki trenutno opravlja delo državnega sekretarja na notranjem ministrstvu. 

Po oddaji se je na ustvarjalce oddaje in voditeljico vsul plaz kritik. Kritiki so opozarjali, da je sodišče v teh primerih že odločalo in da so te stvari že zaključene. Ustvarjalcem so očitali, da je oddaja pristranska. RTVS je sicer govorice o suspenzu zanikala, je bila pa sklicana izredna seja komisije programskega sveta za informativne programe o oddaji Tarča, čemur je sindikat novinarjev Televizije Slovenija (TVS) in aktiv novinarjev informativnega programa TVS nasprotoval.

Eriki v teh časih zagotovo ob strani stoji dolgoletni partner David Srdarev, nekdanji košarkar Slovana, bil pa je tudi član mladinske reprezentance. Par ima dva otroka, sin Roko bo aprila star 11 let, hči Maria pa ima devet let.

David se nerad izpostavlja, je pa več o Eriki in vnukih pred leti v odddaji na RTVS povedala njegova mama Estera. Z Eriko je nastopila v oddaji Dobro jutro. Voditeljica je med drugim povedala, da druga nosečnost ni bila načrtovana in da je vesela za vso pomoč. "Treba pa je priznati, da ni vse vedno samo 'fajn', da si na porodniški velikokrat negotov in se ne počutiš dobro. Seveda sem večkrat tudi pomislila, kakšno je bilo moje življenje prej, ko sem imela občutek, da imam svoje življenje vedno pod nadzorom, brez nekoga, ki je stoodstotno odvisen od tebe. Kdor reče, da se z naraščajem nič ne spremeni, se spreneveda," je povedala v oddaji. 

Erika se s taščo dobro razume. Dejala je, da si ne bi mogla želeti boljše. "Zelo se je spremenila v nosečnosti. Tista Erika, ponosna, pokončna, samozadostna, je postala bolj mila in nežna. Poslušala je, kaj se dogaja v njej. Zelo se je spremenila. Vedno je govorila: 'Ne vem, kakšna mama bom. Ne vem, če je pravi čas za materinstvo.' Je bil pravi čas," pa je dejala Ester in dodala, da je bilo takoj jasno, da se bo Erika z dušo in telesom posvetila otroku. 

 

Komentarjev 5
  • Avatar Mansniolla
    Mansniolla 00:04 17.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • mirror 17:26 16.januar 2022.

    Vrstni red sodnih postopkov: Okrajna sodišča Okrožna sodišča Višje sodišče Vrhovno sodišče Ustavno sodišče Tarča z Eriko.

  • arthur 17:11 16.januar 2022.

    Mirror, it takes one to know one. Sicer pa koji te kurac briga? Brigaj se zase in stokrat ti bo povrnjeno.