Magazin > VIP
169141 ogledov

Velik kiks Urške Bačovnik med visokim obiskom, ste opazili?

Urška Bačovnik Instagram
Ojoj, njena stilistka jih bo zagotovo slišala ...

Včeraj se je na povabilo vlade RS pri nas za nekaj ur ustavil ameriški sekretar za zunanje zadeve Mike Pompeo. Medtem ko se je Pompeo srečal z zunanjim ministrom Anžetom Logarjem, predsednikom vlade Janezom Janšo in predsednikom države Borutom Pahorjem, se je njegova žena Susan Pompeo družila s premierjevo soprogo Urško Bačovnik Janša. Dami sta bili odlično razpoloženi, družili pa sta se tako na Bledu kot v Ljubljani.

Kljub temu da je lepa zdravnica vedno urejena od glave do peta, pa je tokrat zagrešila modni kiks, ki si ga ob tako visokem obisku ne bi smela dovoliti. Pod dokaj prosojno obleko je ob fotografskih bliskavicah pokazala modrček. Nevšečnost, ki se jo ponavadi v živo ne opazi, do izraza pa pride predvsem na fotografijah. 

"Za tako pomemben državni obisk, je outfit soproge prvega moža slovenske Vlade milo rečeno neposrečen. Obleka je kljub poletnemu času preveč sproščena in dekliška, kot bi se za damo na takem položaju spodobilo. Predvsem pa v oči bode prosojnost obleke, saj se pod njim nekoliko preveč vidi modrček, ki je (na njeno srečo) v kožni barvi. Sicer ne vem, ali je imela pri izbiri pomoč stilistke, ji pa  v tem primeru usluge ravno ni naredila," pravi modna strokovnjakinja ter glavna in odgovorna urednica priljubljenega modnega portala style.over.net, Anja Cajhen

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 53
  • Flogiston 17:57 15.avgust 2020.

    Soproga prvega moža slovenske Vlade? Aja, prej je bil poročen s slovensko Vlado, zdaj sta pa oba zamenjala zakonca ... Opazili pa pri najboljši volji in temeljitem pregledu nismo!

  • tone868 15:05 15.avgust 2020.

    Tole Anjo Cajhen sem si šel pogledati na google. Lej Anja. Tvoja faca in pojava bi bila morda, zelo morda normalna in zaželjena na kakšnem Levantu. Tukaj asoiciraš na neandertalko s poblajhanimi lasmi in izredno čudnim, v višino raztegnjenim obrazom. ...prikaži več Smejalne linije so daleč preveč poudarjene, pri 30 letih globoke kot pri starkah. Spodnja ustnica je predolga, neproporcionalna. Nasmeh je podoben kot tistemu glavnemu v filmu "joker". 1/2

  • janez52 13:18 15.avgust 2020.

    "ste opazili?" nismo!!

Sorodne novice