Magazin > VIP
16621 ogledov

"Mama je morala hoditi na zagovore in je velikokrat prijokala domov"

urška bačovnik RTVS
Žena našega premierja, Urška Bačovnik Janša, odkrito tudi o svojem otroštvu.

Sinoči je Urška Bačovnik Janša za TVS dala intervju, v katerem je med drugim spregovorila o svojem poklicu, času, ko je moral njen soprog Janez Janša v zapor, in tudi grdih govoricah o sebi in sinovih. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Bačovnikova je sicer spregovorila tudi o svojem otroštvu na podeželju, za katero pravi, da je bilo brezskrbno in veselo. V gimnaziji je bila vzorna učenka in starši z njo niso imeli težav, v osnovni šoli pa je bila uporniška, je priznala. "Bila sem zelo uporniški otrok, vse me je zanimalo, ubogala nisem nič. V družbi sem se vedno znala postaviti za pravico in sem imela zaradi tega ves čas neke konflikte. Moja mama je morala velikokrat v šolo na zagovor in je prijokala domov, ampak meni se je vedno zdelo, da se moram boriti za tisto, za kar mislim, da je prav. In potem človek večkrat naleti na kakšno težavo,“ je povedala in dodala, da je bila proti koncu osnovne šole že bolj umirjen otrok. 

Urška Bačovnik in Janez Janša Slovenija Urška Bačovnik Janša: Jaz se v tisti konec ne maram več voziti

Komentarjev 10
  • anica00 00:13 16.junij 2020.

    Ni se potegovala za nič.

  • f5f922be76de47f1de9e34ca1018db2047ef2101 21:40 15.junij 2020.

    tale Urška je pa vedno bol grda.....kot deska brez riti in brez jošk......v Ivana se spreminja.......

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 11:23 15.junij 2020.

    Najbolje,da se pametnim,sposobnim,normalnim družinskim ljudem,patriotom...,ponaredi oziroma našunta psihiatra(pristranskega),da napiše neugodno mnenje z namenom očrniti in oblatiti posameznika... .Pol pa za premierja in ministra N'toko,Šami(notranji minister),Jaša Je-nulla pa za pravosodnega ministra... .AUUU!!! SNEMI, SAMO HOTU SM,DA SE MI PREDSTAVJO!!! AUUU!!! AAUUUUU!!!... ...prikaži več. .Zlatkota za kakšnega kulturnega ministra... .Kam je "dogurala" Slovenija?