Magazin > VIP
85227 ogledov

Ste na Janševi Urški opazili nekaj golega?

Urška Bačovnik Janša in Janez Janša na državni proslavi na Kongresnem trgu Anže Petkovšek
Njen televizijski intervju je zelo odmeven, pozornim gledalcem pa ni ušla nobena podrobnost, tudi ta ne…

V nedeljo je Urška Bačovnik Janša za TV Slovenija dala intervju, v katerem je spregovorila o svojem poklicu, času, ko je moral njen soprog Janez Janša v zapor, in tudi grdih govoricah o sebi in sinovih. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Med drugim je tudi priznala, da je bila kot mlada zelo uporniška. "Bila sem zelo uporniški otrok, vse me je zanimalo, ubogala nisem nič. V družbi sem se vedno znala postaviti za pravico in sem imela zaradi tega ves čas neke konflikte. Moja mama je morala velikokrat v šolo na zagovor in je prijokala domov, ampak meni se je vedno zdelo, da se moram boriti za tisto, za kar mislim, da je prav. In potem človek večkrat naleti na kakšno težavo,“ je povedala.

Gledalci pa Urške očitno ni so le pozorno poslušali, temveč tudi dobro gledali, saj jim ni ušlo, da je za televizijski intervju oblekla opravo, ki je izzivalno, a diskretno, razkrivala njeno levo ramo. "Všečkam golo ramo Janševe Urške," je zdravničino opravo na Facebooku, na primer, komentiral provokativni televizijski voditelj Iztok Gartner

Urška Bačovnik Janša | Avtor: Facebook Facebook

Novo na kanalu Joonglaa!

 

Komentarjev 31
  • Zikollino 09:07 18.junij 2020.

    Smo opazili, ja ... razgalila je svoje lažnivo-dvolične sposobnosti ... ali opazite koliko imajo ljudje okoli Jajota skupnega (oba Zvera, Gorenjak, Grims, Černač, Mahnić ...)? ... selekcija nabora?

  • Avatar Perriella
    Perriella 00:58 18.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- H︆︆o︆︆s︆︆s︆︆e︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • SonnyBlack 21:21 17.junij 2020.

    novinarji...treba vas je obesit na droge javne razsvetljave od prvega do zadnjega...kaj res ne morte pustit ljudi na miru?morete pisat samo negativo?kaj se od tega prehranjujete al kaj res je novinarstvo neimusen kader v nasi drzavi...zal,vsako resnico priredijo tako,da na ...prikaži več koncu izpade laz...

Sorodne novice