V dnevno sobo občinske svetnice vrgli molotovko

Foto: twitter
Foto: twitter
"Vse več je nestrpnosti v družbi in to se prej ali slej odrazi v dejanjih. Za to strahopetno dejanje ni opravičila!" se je na tviterju na napad na njihovo občinsko svetnico odzval predsednik LMŠ Marjan Šarec.
Oglej si celoten članek

"Nobena politična ali kakršnakoli druga dejavnost ne opravičuje takšnega strahopetnega in brutalnega napada na kogarkoli. Še posebej grozljivo je v tem primeru dejstvo, da je Vesna Fabjan politično aktivna ter da je bil napad izveden na domu, kjer živi z družino. V LMŠ pričakujemo, da bo policija čimprej raziskala in javnost seznanila, kdo je bil naročnik in kdo je dejanje izvedel," so v odzivu zapisali v stranki.

"V večernih urah je v dnevno sobo občinske svetnice stranke LMŠ v Črnomlju Vesne Fabjan neznanec skozi okno vrgel steklenico, ki je bila napolnjena s petrolejem. Ob tem je izbruhnil manjši požar, ki so ga domači uspeli pogasiti," poroča 24 ur.

Policisti in kriminalisti, ki so opravili ogled in zbrali obvestila. V napadu ni bil nihče poškodovan, po nestrokovni oceni je v požaru nastalo za okoli 2000 evrov premoženjske škode, so sporočili s policije.

Klemen Vitkovič je na tviterju zapisal, da je Vesna Fabjan v zadnjem času odpirala teme, ki marsikomu v lokalnem okolju niso všeč (onesnaževanje povezano z bioplinsko elektrarno, romska problematika, nepravilnosti v nekaterih javnih zavodih...).

"Pritrjujem. Policijska raziskava je v teku," se je na Šarčev tvit odzval generalni direktor policije Anton Olaj.

 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 10:06 12. April 2021.

    Tolpa štirih levnuharskih škodljivcev že dolgo prosi za to...vsa dobrohotnost, ki jo namenjajo državi in državljanom RS v teh izrednih …

  • 07:07 12. April 2021.

    Kaj levnuharji že dolgo sejejo po tej državi to bodo kmalu želi na svoji koži.

  • 10:52 11. April 2021.

    A, bejž no, tudi edinemu raziskovalnemu novinarju g. POŽARJU v Sloveniji grozi balkanska taxi mafija, pa NIČ, NIČ od NIČ, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.