V Eurospinu naprodaj nevaren kostum mišek

Foto: Zveza potrošnikov Slovenije
Foto: Zveza potrošnikov Slovenije
Nevarno! Če ste v Eurospinu kupili otroški pustni kostum mišek, ga vrnite v trgovino.
Oglej si celoten članek

Zveza potrošnikov Slovenije je s trga odpoklicala pustno obleko, ki so jo prodajali v trgovini Eurospin. Kostum mišek je delno izdelan iz vnetljive tkanine. Gre za dele obleke, ki so črne barve.

Zaradi vnetljivosti obstaja nevarnost poškodb in opeklin, če bi obleka prišla v stik z ognjem, opozarjajo na Zvezi potrošnikov Slovenije.

Vse stranke, ki so obleko kupile, pozivajo, naj je ne uporabljajo in jo vrnejo v najbližjo prodajalno Eurospin, kjer jim bodo vrnili kupnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 15:27 28. Januar 2013.

    "Kostum mišek je delno izdelan iz vnetljive tkanine."...Hoče kdo povedati, da drugače vsi prodajajo kostume,ki so iz negorljivih materialov? Dajte …

  • 14:48 28. Januar 2013.

    Ne verjamem da je bila inšpekcija samo v eurospinu, so bile po moje v vseh trgovinah ki prodajajo pustne kostume …

  • 14:36 28. Januar 2013.

    Poglejte si raziskavo glede kakovosti rib na zvezi potrošnikov. Najslabše so bili ocenjeni fileji iz Mercatorja =), seveda, da ceno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.