Slovenija
68 ogledov

V Eurospinu naprodaj nevaren kostum mišek

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Votko 12:05 28.januar 2013.

    Popolnoma se strinjam, te trgovine so res en velik obup. En sam sprehod mimo polic trgovin ti da misliti. kakšno robo vse prodajajo tukej notri, a to sploh pregledujejo, zakaj inšpekcija bolj ne ukrepa in pregleduje te trgovine. Igrajo na ...prikaži več karto cene, kakovost pa je itak na zadnjem mestu. Še dobro da se ni nič kaj takega zgodilo. Čim dlje stran od teh trgovin!

  • Dixon 14:48 28.januar 2013.

    Ne verjamem da je bila inšpekcija samo v eurospinu, so bile po moje v vseh trgovinah ki prodajajo pustne kostume in pač našli nepravilnosti v eurospinu, ne vem zakaj se toliko bunite. Ne ustrezajo standardom, zato jih je potrebno umakniti ...prikaži več s prodajnih polic. Je pa res, da tudi ostali izdelki v podobnih diskontnih trgovinah niso kaj dosti prida in so nekje v tem rangu teh pustnih kostumov. Sej veste kaj pravjo: mal dnarja, mal muzike!

  • Filipka 11:43 28.januar 2013.

    Takšne neumnosti lahko kupiš le v takšnih trgovinah kot je Eurospin. Jaz ne razumem zakaj inšpektorat takšnih stvari ne kaznuje. Vse več je zadnje čase brati da v teh nizko cenovnih trgovinah ljudje kupujejo takšne in drugačne klumpe. To bi ...prikaži več lahko v Eurospinu ugotovili že prej da je ta obleka nevarna in sploh ne bi smeli tega prodajati. Smešno...

  • Mahi 12:45 28.januar 2013.

    Ne vem če je lih tako. Laško pivo ali kraški teran iz lidla je popolnoma enak kot tisti iz mercatorja, s tem da je v lidlu cenejši.

  • KOJAK 13:05 28.januar 2013.

    Mah pusti jih. Naj raje potem kupujejo enako sranje samo v lepši embalaži in lepših prostorih = Mercator. V bistvu je isto sranje samo drugo pakovanje.

  • Brbrica 13:53 28.januar 2013.

    Pa tle pr temu članku sploh ni pomembna trgovina.. ampak to,da je sploh neumno napisano vse skp.A lasulje,imitacija dlake ..in podobno pa ni vnetljivo??Sicer pa če nekdo hoče,bo našu dlako v jajcu.. to je za moje pojme sam j**** u ...prikaži več glavo s strani konkurence!!In le kdo bi svojga otroka sploh izpostavlju ognju al čemrkol kar bi loh povzročlo ogenj... :/

  • Karmen Cerar 14:36 28.januar 2013.

    Poglejte si raziskavo glede kakovosti rib na zvezi potrošnikov. Najslabše so bili ocenjeni fileji iz Mercatorja =), seveda, da ceno ne bi primerjali z najboljše ocenjenim filejem v hoferju =)

  • maliking 12:33 28.januar 2013.

    Votko in Filipka, od kod Vama trditev da so te trgovine obup in podobno. Pojma nimata in očitno še povohala nista v teh trgovinah.Prodajajo v redu in kvalitetno ter cenovno sprejemljivo robo, se jim pa zatakne tako kot se tudi ...prikaži več po vajinem mnenju ta boljšim zatakne.Enako sranje lahko najdeš občasno v Mercatorju,Šparu Leklercu ipd. Ne serjita in si raje pojdita pogledat večino njihovega kvalitetnega prodajnega asortimana.Od testenin, suhomesnatih izdelkov, raznih avtomobilskih pripomočkov, toaletnih izdelkov in tako dalje in tako dalje.Ne kvasita neumnosti.

  • Mitja Pintar 12:43 28.januar 2013.

    ni vse tako lepo, kot ti govoriš... poglej iz česa so sestavljene alkoholne pijače.. npr: vino 5l etanol+voda+aroma.

  • siesta 15:27 28.januar 2013.

    "Kostum mišek je delno izdelan iz vnetljive tkanine."...Hoče kdo povedati, da drugače vsi prodajajo kostume,ki so iz negorljivih materialov? Dajte se hecat no.raje naj povedo, da ljudje vedno bolj zahajajo v te diskonte, domačim oderuhom s pristno domačo kitajsko robo, ...prikaži več se pa zaradi tega tanjša dobiček.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.