Slovenija
68 ogledov

V Eurospinu naprodaj nevaren kostum mišek

Odpolican kostum Mišek Zveza potrošnikov Slovenije
Nevarno! Če ste v Eurospinu kupili otroški pustni kostum mišek, ga vrnite v trgovino.

Zveza potrošnikov Slovenije je s trga odpoklicala pustno obleko, ki so jo prodajali v trgovini Eurospin. Kostum mišek je delno izdelan iz vnetljive tkanine. Gre za dele obleke, ki so črne barve.

Zaradi vnetljivosti obstaja nevarnost poškodb in opeklin, če bi obleka prišla v stik z ognjem, opozarjajo na Zvezi potrošnikov Slovenije.

Vse stranke, ki so obleko kupile, pozivajo, naj je ne uporabljajo in jo vrnejo v najbližjo prodajalno Eurospin, kjer jim bodo vrnili kupnino.

Komentarjev 10
  • siesta 15:27 28.januar 2013.

    "Kostum mišek je delno izdelan iz vnetljive tkanine."...Hoče kdo povedati, da drugače vsi prodajajo kostume,ki so iz negorljivih materialov? Dajte se hecat no.raje naj povedo, da ljudje vedno bolj zahajajo v te diskonte, domačim oderuhom s pristno domačo kitajsko robo, ...prikaži več se pa zaradi tega tanjša dobiček.

  • Dixon 14:48 28.januar 2013.

    Ne verjamem da je bila inšpekcija samo v eurospinu, so bile po moje v vseh trgovinah ki prodajajo pustne kostume in pač našli nepravilnosti v eurospinu, ne vem zakaj se toliko bunite. Ne ustrezajo standardom, zato jih je potrebno umakniti ...prikaži več s prodajnih polic. Je pa res, da tudi ostali izdelki v podobnih diskontnih trgovinah niso kaj dosti prida in so nekje v tem rangu teh pustnih kostumov. Sej veste kaj pravjo: mal dnarja, mal muzike!

  • Karmen Cerar 14:36 28.januar 2013.

    Poglejte si raziskavo glede kakovosti rib na zvezi potrošnikov. Najslabše so bili ocenjeni fileji iz Mercatorja =), seveda, da ceno ne bi primerjali z najboljše ocenjenim filejem v hoferju =)