V Hoferju odpoklicali zelje

Trgovina Hofer je odpoklicala 500-gramsko kislo zelje znamke Garten Krone.
Oglej si celoten članek

Gre za zavoje delikatesnega kislega zelja, ki se jim rok uporabe izteče prihodnje leto 15. marca, 15. aprila, 15. maja, 15. junija in 15. julija. V nekaj zavojih omenjenega izdelka avstrijskega proizvajalca LIMES iz Naarna so namreč ugotovili prisotnost steklenih drobcev.

Za zdaj ni težav

Kot so sporočili iz trgovine Hofer, gre za serije navedenega izdelka, ki so bile v Sloveniji na voljo v njihovih poslovalnicah. Doslej sicer do kakršnihkoli poškodb potrošnikov ni prišlo, izdelek so iz prodaje umaknili iz previdnosti.

Ker izdelek ni primeren za uporabo, v Hoferju kupce naprošajo, naj ga vrnejo v najbližjo Hoferjevo poslovalnico. Zagotavljajo, da bodo kupnino povrnili tudi brez predložitve računa.

Navedeno opozorilo ne pomeni, da je nevarnost povzročil proizvajalec, so še sporočili iz Trgovine Hofer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 17:09 16. Avgust 2012.

    @Lapanka<br />Kaj pa je zate "prava stvar"?<br />A si slep ko greš v trgovino??? Malo si preberi od kje vse …

  • 17:07 16. Avgust 2012.

    Tujki lahko zaidejo v embalažo skozi celoten proces oskrbe... ni tako enostavno...<br />pred nekaj tedni so v sendvičih na letalih …

  • 17:06 16. Avgust 2012.

    To drži. Moraš vedeti kaj je dobro in ugodno. Nekaj obiskov in kmalu si na čistem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.