Slovenija
82 ogledov

V Hoferju odpoklicali zelje

Trgovina Hofer je odpoklicala 500-gramsko kislo zelje znamke Garten Krone.

Gre za zavoje delikatesnega kislega zelja, ki se jim rok uporabe izteče prihodnje leto 15. marca, 15. aprila, 15. maja, 15. junija in 15. julija. V nekaj zavojih omenjenega izdelka avstrijskega proizvajalca LIMES iz Naarna so namreč ugotovili prisotnost steklenih drobcev.

Za zdaj ni težav

Kot so sporočili iz trgovine Hofer, gre za serije navedenega izdelka, ki so bile v Sloveniji na voljo v njihovih poslovalnicah. Doslej sicer do kakršnihkoli poškodb potrošnikov ni prišlo, izdelek so iz prodaje umaknili iz previdnosti.

Ker izdelek ni primeren za uporabo, v Hoferju kupce naprošajo, naj ga vrnejo v najbližjo Hoferjevo poslovalnico. Zagotavljajo, da bodo kupnino povrnili tudi brez predložitve računa.

Navedeno opozorilo ne pomeni, da je nevarnost povzročil proizvajalec, so še sporočili iz Trgovine Hofer.

Komentarjev 13
  • Oxxo 17:09 16.avgust 2012.

    @LapankaKaj pa je zate "prava stvar"?A si slep ko greš v trgovino??? Malo si preberi od kje vse prihaja roba v Mercator... pa potem sodi - RAZEN, če ne kupuješ neposredno od kmetov... -Kmetov ne na tržnici! Tudi ...prikaži več na tržnici se folk veselo obrača okrog prsta... ne vsi - je pa veliko takih, ki prodajajo sveže "domače in slovensko" blago...

  • Oxxo 17:07 16.avgust 2012.

    Tujki lahko zaidejo v embalažo skozi celoten proces oskrbe... ni tako enostavno...pred nekaj tedni so v sendvičih na letalih našli igle... Verjetno jih v sendviče ni namenoma postavil proizvajalec... In kaj zdaj? Ta letalska družba ni vredna počenega groša???

  • Oxxo 17:06 16.avgust 2012.

    To drži. Moraš vedeti kaj je dobro in ugodno. Nekaj obiskov in kmalu si na čistem.