V potoku izginila ženska, iščejo jo potapljači

Foto: Facebook Prizori poplave pri Izlakah.
Foto: Facebook Prizori poplave pri Izlakah.
Močno deževje je prineslo poplave, ki so prizadele osrednjo Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Malce po 20. uri se je v trikotniku med Domžalami, Vranskim in Trbovljami razdivjala večcelična nevihta. Prinesla je monsunsko deževje, ki je povzročilo resne težave.

Z uprave za zaščito in reševanje (URSZR) so poročali o več dogodkih, kjer so zaradi večje količine meteorne vode, ki je ogrožala objekte, posredovali gasilci.

Zaradi poplavljenega cestišča sta bili zaprti cesti Trojane - Izlake in Blagovica - Trojane, je poročal prometno-informacijski center.

Poplavilo je avtomobile na parkirišču pri Medijskih Toplicah na Izlakah. Le nekaj sto metrov proti severu, pri zaselku Orehovica, je bilo cestišče povsem zalito z vodo.

Na območju Izlak je v naraslem potoku izginila ženska, smo uspeli izvedeti. Aktivirana je bila Podvodna reševalna služba (PRS) Trbovlje, ki je izvedla iskalno akcijo.

Foto: Facebook poplave Izlake

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:22 8. Junij 2023.

    Brutalni zločin na območju Cerknice: migrant posilil 78-letno ženico,a o tem pa nič?

  • 23:36 7. Junij 2023.

    Pri takih žalostnih novicah vedno manjka par bistvenih informaacijah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.