V požaru v kleti oseba obležala na tleh

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vzrok požara še ni znan.
Oglej si celoten članek

V eni od hiš na območju Bišč pri Domžalah je včeraj dopoldne zagorelo v kletnih prostorih. Na kraju požara so našli nezavestno osebo, ki je bila v požaru huje poškodovana. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njeno življenje naj ne bi bilo ogroženo. Vzrok požara še ni znan, so sporočili s PU Ljubljana.

Kot so zapisali na Policijski upravi Ljubljana, so na kraju posredovali gasilci, ki so požar pogasili, in policisti, ki so zbrali prva obvestila in zavarovali kraj.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

PREDDVOR Grozljivka se je zaključila Foto Pri reševanju živine iz ognjenih zubljev se je hudo poškodovala

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.