Slovenija
1149 ogledov

Pri reševanju živine iz ognjenih zubljev se je hudo poškodovala

Požar pri Frankolovem
1/4
PGD Socka
Vzrok požara še ni potrjen.

V ponedeljek popoldne je v Lipi pri Frankolovem v bližini Celja zagorelo gospodarsko poslopje, v katerem je bilo spravljeno seno. Ogenj je v celoti uničil poslopje in vso kmetijsko mehanizacijo. Kot so sporočili gasilci PGD Frankolovo, se je ogenj razširil na sosednji gozd v Lipi, kjer so gasilci dežurali v sodelovanju s PGD Vojnik še v nočnih urah. V intervenciji je sicer sodelovalo več gasilskih enot, saj je šlo za zahtevnejšo intervencijo.

Pri reševanju živine iz gorečega hleva se je huje poškodovala lastnica.

Iz hleva so sicer uspeli pravočasno rešiti vso živino. Vzrok požara še ni potrjen, policisti pa z ogledom kraja in ugotavljanjem vzroka požara nadaljujejo danes.

V okolici Celja so bili policisti v ponedeljek obveščeni še o enem večjem požaru, v katerem pa ni bil poškodovan nihče. V Petrovčah je zagorela stanovanjska hiša. Ogenj je v celoti uničil mansardni del hiše. Policisti ogled kraja požara opravljajo danes, so sporočili iz Policijske uprave Celje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.