Novo mesto: Šolar naj bi v šolo prinesel pištolo, to je sledilo ...

Foto: Profimedia
Vrstnika, ki ga je prijavil, so pretepli.
Oglej si celoten članek

Šolar predmetne stopnje naj bi v začetku tedna v eno izmed novomeških osnovnih šol prinesel pištolo, kar je eden izmed njegovih vrstnikov povedal odgovornim v šoli. Kako so odgovorni ukrepali, ni znano. Včeraj pa so napadalci izvedeli za dečka, ki naj bi izdal informacijo o orožju in ga na poti iz šole počakali in napadli, poroča portal Dolenjskanews.

Iz Policijske uprave Novo mesto so potrdil informacijo, da so dečka, ki je odgovornim v šoli zaupal informacijo o pištoli, včeraj na poti domov zaustavili starši oziroma mati šolarja, ki naj bi v šolo prinesel orožje. Otroka so fizično napadli, sodelovala je še ena oseba. Če je šolar res prinesel v šolo pištolo, v PU Novo mesto niso potrdili. 

Ko so na kraj dogodka, le nekaj sto metrov od policijske postaje, prispeli policisti, so napadalci z avtom že pobegnili proti znanemu novomeškemu naselju. Policisti so napadenega dečka odpeljali. Več bo znanega danes.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 09:21 10. Junij 2022.

    no ja če človek na glas bere ustavo na javnem mestu ( kako bi bilo če bi brali prešernove poezije …

  • 08:52 10. Junij 2022.

    Bravo Počivalšek, še kaj več bi jim morali vzet. Očitno bo pa potreben še kakšen protest državljanov v tem znanem …

  • 08:50 10. Junij 2022.

    Glavni krivci za stanje v državi so policisti ,ki ne opravljajo svojega dela oziroma njihovi nadrejeni ,ki ne preverjajo opravljanega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.