Slovenija
5586 ogledov

Novo mesto: Šolar naj bi v šolo prinesel pištolo, to je sledilo ...

Nasilje v šoli
Vrstnika, ki ga je prijavil, so pretepli.

Šolar predmetne stopnje naj bi v začetku tedna v eno izmed novomeških osnovnih šol prinesel pištolo, kar je eden izmed njegovih vrstnikov povedal odgovornim v šoli. Kako so odgovorni ukrepali, ni znano. Včeraj pa so napadalci izvedeli za dečka, ki naj bi izdal informacijo o orožju in ga na poti iz šole počakali in napadli, poroča portal Dolenjskanews.

Iz Policijske uprave Novo mesto so potrdil informacijo, da so dečka, ki je odgovornim v šoli zaupal informacijo o pištoli, včeraj na poti domov zaustavili starši oziroma mati šolarja, ki naj bi v šolo prinesel orožje. Otroka so fizično napadli, sodelovala je še ena oseba. Če je šolar res prinesel v šolo pištolo, v PU Novo mesto niso potrdili. 

Ko so na kraj dogodka, le nekaj sto metrov od policijske postaje, prispeli policisti, so napadalci z avtom že pobegnili proti znanemu novomeškemu naselju. Policisti so napadenega dečka odpeljali. Več bo znanega danes.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 18
  • rd2dmk2 09:21 10.junij 2022.

    no ja če človek na glas bere ustavo na javnem mestu ( kako bi bilo če bi brali prešernove poezije in zdravljico ? ) in dobi kazen. če pa prineseš pištolo v šolo pa priden fantek, priden. kje je HOJS ...prikaži večS in VODNI TOP in ROBOCOPI in DIMNE BOMBE. če pa so policiji usrani, z Hojsem na čelu, pa naj bi Matejček z oklepniki in vojaki razorožil gverilo. in ne zdej Goloba črnit. ker ste gledali posnetke fesšt na GB z gorami bankovcev in orožja. ste ! dons pa mulc namesto rubikove kocke prinese mauserja.

  • h4ck3r 08:52 10.junij 2022.

    Bravo Počivalšek, še kaj več bi jim morali vzet. Očitno bo pa potreben še kakšen protest državljanov v tem znanem mestu. In tokrat ni več g.Drnovška med nami, da bi nas ustavil.

  • Avatar Leon
    Leon 08:50 10.junij 2022.

    Glavni krivci za stanje v državi so policisti ,ki ne opravljajo svojega dela oziroma njihovi nadrejeni ,ki ne preverjajo opravljanega dela v kolikor so ga pravilno organizirali . In smo spet na začetku ; Riba smrdi pri glavi ! In ...prikaži več potem takšni naslovi v medijih ; POLICIJA PROSI ZA POMOČ !