Slovenija
5586 ogledov

Novo mesto: Šolar naj bi v šolo prinesel pištolo, to je sledilo ...

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • alen04 08:34 10.junij 2022.

    Jebemti državo, da podpira ciganerijo zajedavsko, medtem, ko fanta, ki je ravnal tako kot bi moral vsak niti ne zaščiti. Gonit te cigane čimdlje od Slovenije, golazen nagravžna.

  • Avatar luckyss
    luckysss 08:36 10.junij 2022.

    Bo treba utečeno prakso, da lahko v Sloveniji strelno orožje posedujejo in nosijo vojaki, policisti, Romi, lovci ter pripadniki športnih strelskih društev v enem "členu" spremeniti...In to kljub dejstvo, da to vnaša pestrost v naše okolje...;)

  • Avatar Leon
    Leon 08:50 10.junij 2022.

    Glavni krivci za stanje v državi so policisti ,ki ne opravljajo svojega dela oziroma njihovi nadrejeni ,ki ne preverjajo opravljanega dela v kolikor so ga pravilno organizirali . In smo spet na začetku ; Riba smrdi pri glavi ! In ...prikaži več potem takšni naslovi v medijih ; POLICIJA PROSI ZA POMOČ !

    • Dusan12 10:28 11.junij 2022.

      Nisi pa povedal, lokacija je pomembna, a ti ne poveš konkretno, samo, da si na začetku. Torej,odloči se, katera ribica ri bolj smrdi, tista ji jo imaš v gatah, ali tista v glavi. Verjetno kar obe. Ti, ti Leon.

  • Luksi 08:40 10.junij 2022.

    Super, treba je še povečati sredstva za cigane...

  • rd2dmk2 09:21 10.junij 2022.

    no ja če človek na glas bere ustavo na javnem mestu ( kako bi bilo če bi brali prešernove poezije in zdravljico ? ) in dobi kazen. če pa prineseš pištolo v šolo pa priden fantek, priden. kje je HOJS ...prikaži večS in VODNI TOP in ROBOCOPI in DIMNE BOMBE. če pa so policiji usrani, z Hojsem na čelu, pa naj bi Matejček z oklepniki in vojaki razorožil gverilo. in ne zdej Goloba črnit. ker ste gledali posnetke fesšt na GB z gorami bankovcev in orožja. ste ! dons pa mulc namesto rubikove kocke prinese mauserja.

  • h4ck3r 08:52 10.junij 2022.

    Bravo Počivalšek, še kaj več bi jim morali vzet. Očitno bo pa potreben še kakšen protest državljanov v tem znanem mestu. In tokrat ni več g.Drnovška med nami, da bi nas ustavil.

    • Avatar Mark035
      Mark035 09:29 10.junij 2022.

      Če že komentiraš, pusti mrtve pri miru, sploh take, katerim ne sežeš niti do kolen.

    • Avatar Leon
      Leon 09:38 10.junij 2022.

      To so SDS volivci zato jim je vse dovoljeno .....do sedaj ! Bomo videli kako bodo ukrepali ?

    • h4ck3r 09:42 10.junij 2022.

      Sem povedal kaj neresničnega? Cenim delo g.Drnovška, je bil spoštovan politik, premišljen in vljuden. Za razliko od prenekaterih današnjih klovnov tako desnih kot levih. Bi pa lahko v tem primeru ravnal drugače, saj je s tem res morda preprečil javni ...prikaži več linč, je pa dolgoročno naredil več škode, saj se je kriminal samo povečal zaradi zaščite pravic "teh prebivalcev".

    • h4ck3r 09:44 10.junij 2022.

      Leon...dvomim da so SDS volilci, saj vsa načela, ki se jih držijo prihajajo z leve strani. Vedno so imeli tudi njihovo podporo.

    • Avatar Leon
      Leon 10:24 10.junij 2022.

      Počivalšek ima druge probleme . Ne ve kam bo dal goveda ,ko bo meditiral na Dobu . V sinočnji Tarči je bil gost novi vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije Boštjan Lindav. Povabii so tudi nekdanjega gospodarskega ministra Zdravka Počivaška, ki ...prikaži več se vabilu ni odzval. Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/zakaj-je-ovadba-zoper-pocivalska-dve-leti-lezala-v-predalu-387770 - www.zurnal24.si

    • h4ck3r 10:57 10.junij 2022.

      Lahko ta bo prišlo do ovadb, predvsem zaradi propagande. Mu bi pa zelo težko karkoli dokazati, saj sam niti ni poskušal prikriti, da je pritiskal na podrejene, da se podpisane pogodbe morajo realizirati. Bo pa zanimivo spremljati, kaj mu bodo ...prikaži več dejansko očitali, ker pogodb ni sestavljal sam in neposredno odgovornost za te nosijo njegovi podrejeni. Sam lahko sprejme samo posredno odgovornost, ker ni nastavil pravih ljudi in odstopi. Aja ne to ni več aktualno, ker ni minister. :-D

    • janez-ne-jansa 12:04 10.junij 2022.

      Je kar lepo on odgovoren, odgovornost ne ostane pri podrejenih. Ampak tebi to zgleda ni jasno, ker v sekti je res vedno kriv tisti najnižje, puklasti pa vedno brezmadežen...

    • Dusan12 10:46 11.junij 2022.

      Leon, mulc je pravi trenutek prinesel pištolo v šolo, s tem dejanjem je dokazal, da niso samo puške v kuruzi, baje je naletel tudi na tank, pa je bil ta pretežak za šolsko torbo, s tem dejanjem je prisilil parlament ...prikaži več da so se danes lotili zelo zahtevne tematike, glavna bo potekala 17ur in sicer o razgradnji biciklov in podelitvi zlatega kugllagerja, …..verjetno tja do zime.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.