V teh krajih danes največja nevarnost neviht

Foto: neurje.si
Foto: neurje.si
Danes je pred nami spremenljivo oblačen dan z razmeroma pogostimi krajevnimi plohami in nevihtami, pravijo na agenciji za okolje.
Oglej si celoten članek

"Od severa bo nastala kopasta oblačnost, iz katere se bodo predvsem v severni, osrednji in zahodni Sloveniji razvile posamezne, lokalne plohe in nevihte," piše vremenski portal Neurje.si. "Lokalno popoldan ni izključena kakšna bolje razvita nevihta z močnejšim nalivom, sunki nevihtnega piša in manjšo točo."

Radarsko sliko padavin lahko spremljate tukaj.

V petek lahko prav tako pričakujemo nestanovitno vreme. "Predvsem sredi dneva in popoldne bodo še krajevne plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 27 °C," napovedujejo na agenciji za okolje.

V soboto in nedeljo lahko pričakujemo več sončnega vremena, popoldanske nevihte pa bodo manj verjetne. Od nedelje do petka kaže na večinoma sončno poletno vreme z zelo majhno verjetnostjo popoldanskih neviht. Najvišje dnevne temperature se bodo približale 30 stopinjam.

Foto: Arso vreme

Srednjeročna napoved kaže, da je pred nami dolgo, suho in vroče poletje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:26 10. Junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.