Slovenija
51969 ogledov

V teh krajih danes največja nevarnost neviht

vreme neurje.si
Danes je pred nami spremenljivo oblačen dan z razmeroma pogostimi krajevnimi plohami in nevihtami, pravijo na agenciji za okolje.

"Od severa bo nastala kopasta oblačnost, iz katere se bodo predvsem v severni, osrednji in zahodni Sloveniji razvile posamezne, lokalne plohe in nevihte," piše vremenski portal Neurje.si. "Lokalno popoldan ni izključena kakšna bolje razvita nevihta z močnejšim nalivom, sunki nevihtnega piša in manjšo točo."

Radarsko sliko padavin lahko spremljate tukaj.

V petek lahko prav tako pričakujemo nestanovitno vreme. "Predvsem sredi dneva in popoldne bodo še krajevne plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 27 °C," napovedujejo na agenciji za okolje.

V soboto in nedeljo lahko pričakujemo več sončnega vremena, popoldanske nevihte pa bodo manj verjetne. Od nedelje do petka kaže na večinoma sončno poletno vreme z zelo majhno verjetnostjo popoldanskih neviht. Najvišje dnevne temperature se bodo približale 30 stopinjam.

vreme | Avtor: Arso Arso

Srednjeročna napoved kaže, da je pred nami dolgo, suho in vroče poletje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Charles_Robson 11:26 10.junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦