V vodnjaku našli mrtve medvede

Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved Foto: PGD SOTESKA Medved
Nad Loško vasjo so v vodnjaku našli štiri mrtve medvede.
Oglej si celoten članek

Danes malce pred poldnevom so v gozdu nad Loško vasjo v občini Dolenjske Toplice v zapuščenem vodnjaku našli štiri poginule medvede. Iz vodnjaka so jih potegnili gasilci in jih predali dežurnemu higieniku Veterinarsko higienske službe Novo mesto. O dogodku so bile obveščene tudi pristojne službe, je zapisano na strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Kot so v gasilsko reševalnem centru Novo mesto povedali za STA, so močno razpadala medvedja trupla predali higieniku veterinarsko higienske službe in o najdbi obvestili pristojne službe. Na novomeški policijski upravi pa so povedali, da pri omenjenem primeru za zdaj kaže, da je šlo za nesrečo, pri kateri ni znakov kaznivega dejanja.

V omenjenem gozdu, ki sodi v sestav gozdov Kočevskega Roga, naj bi bilo še nekaj podobnih vodnjakov, ki so ostanek oskrbovalne postaje nekdanje gozdno-gospodarske ozkotirne železnice, so še povedali novomeški gasilci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 22:13 18. November 2012.

    Sva midva z prijateljem , kopala kure proti ušem, vendar je on premalo razredčil sredstvo in je polovico kur poginilo. …

  • MK
    23:27 16. April 2012.

    hvala za tvoje vprašanje. Tudi sam se čudim, kaj sem napačnega napisal?

  • 21:29 16. April 2012.

    To ni še nič. Tu prinas je padel še majhen pes noter v enga zapuščenega. " sta skupaj zelo blizu. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.