V zadnjih 24. urah gore vzele že dve življenji

Foto: PU Kranj Fotografija je simbolična.
Foto: PU Kranj Fotografija je simbolična.
Umrl slovenski gornik.
Oglej si celoten članek

Na portalu Uprave RS za zaščito in reševanje je tudi danes zapis o tragični nesreči v gorah. Posadka helikopterja slovenske vojske je tokrat poletela na področje Julijskih Alp. Ob 10.27 je namreč pri sestopu iz Velikega Špičja zdrsnilu planinincu, ki nesreče na žalost ni preživel. 

Iz Policijske uprave Kranj so naknadno sporočili, da je šlo za slovenskega gornika, ki je umrl zaradi padca pri sestopu z zahtevne planinske poti. Moški, ki je umrl na kraju padca čez skalni skok na melišče, je bil sicer ustrezno opremljen.

Reševalci "Ni ti lahko, ko ti v helikopter prinesejo napol zapolnjena nosila"

Foto: Google maps Gorski reševalci GRS Bohinj in posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo GRS Brnik sta s helikopterjem preminulega planinca prepeljala v dolino.

Triki Pred turo: v avtu pustite ta listek

V zadnjih 24 urah so tako naše gore vzele že dve življenji, včeraj je na območju Kamniških Alp usodno zdrsnilo 26-letnemu dekletu.

Tragedija V Kamniških Alpah umrla mlada planinka

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.